Hos OrganicFootsteps finder du økologisk tøj til babyer og børn fra mærker såsom 40cean samt BOBO CHOSES

Den danske webshop OrganicFootsteps er lige nu fyldt med lækkert og økologisk babytøj og børnetøj. Her finder du en masse af de bedste mærker på markedet lige nu, blandt andet Bobo Choses. Bobo Choses er økologisk og super lækkert børnetøj og babytøj når det er bedst, og er desuden og GOTS certificeret. Foruden Bobo Choses finder du blandt andet også 40cean i butikken, som er fine armbånd, hvor overskuddet fra salget støtter gode formål. Læs mere om begge dele herunder. 

 

 
OrganicFootsteps logo

Flotte armbånd fra 40cean

Mangler du et fint armbånd hjem til smykkeskrinet, måske til at have på næste gang du skal til fest, eller bare en hverdag hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det? Hvorfor så ikke samtidig støtte et godt formål, og købe ét af de flotte 40cean som du lige nu finder som en del af kataloget hos OrganicFootsteps. Med 40cean får du både super fine armbånd - der er virkelig mange spændende varianter du kan vælge imellem - samtidig med at du kan være med til at støtte en god sag. Se de fine 40cean armbånd på www.organicfootsteps.dk.

BOBO CHOSES er et mærke med høj kvalitet

40cean årmbånd er ikke den eneste gode grund til at besøge OrganicFootsteps disse dage. Generelt byder butikken på et super spændende udvalg af de bedste mærker inden for bæredygtigt børnetøj, blandt andet BOBO CHOSES. BOBO CHOSES er et populært mærke hos danske forældre, og deres kollektioner har både drengetøj, pigetøj og unisex tøj. Lige nu tæller kataloget med BOBO CHOSES børnetøj i butikken blandt andet fine bukser, trøjer, T-shirts og sneakers og heldragter. Alt sammen i den velkendte BOBO CHOSES kvalitet.

Uanset om du shopper BOBO CHOSES børnetøj, 40cean armbånd eller andre lækre varer fra butikken, kan du blandt andet glæde dig over gratis fragt ved køb over 499,- og 1-2 dages levering.