Find en smart forlængerledning og en Bluetooth højtaler hos Av-Cables.dk

Hos Av-Cables.dk står de klar med et stort udvalg af forlængerledninger, Bluetooth højtalere, powerbanks og mange andre produkter. Du kan læse mere nedenfor, hvis det lyder som noget for dig.

 
Av-Cables.dk

Forlængerledning i forskellige længder

Forlængerledningen er et af de vigtigste kabler. Uden en stikkontakt i nærheden, nytter det ikke noget at have det nyeste og bedste udstyr. Hos Av-Cables.dk finder du et stort udvalg af forskellige forlængerledninger, der sørger for, at du kan få strøm i hele hjemmet. Sortimentet byder på mange forskellige typer, heriblandt forlængerledninger med kraftstik og normale ledninger med eller uden jord. Kablerne har en længde på op til 30 meter og du finder ledninger, der også egner sig til udendørs brug. Til trods for, at prisen er helt i bund, kan du være sikker på at få en forlængerledning, der er pålidelig og sikker at anvende, når du shopper hos Av-Cables.dk. Ledningerne kommer blandt andet fra producenten ELW og i flere forskellige nuancer. Du kan næsten være sikker på at finde de billigste ledninger hos Av-Cables.dk – priserne ligger fra 15% til 60% under de vejledende priser i butikkerne på alle forlængerledninger. Få styr på strømmen og besøg Av-Cables.dk i dag. 

Bluetooth højtaler

Heldigvis er der sket meget inden for teknologien i de seneste år og der er ikke noget, der tyder på, at det får en ende lige foreløbig. Av-Cables.dk er også forhandler af smarte Bluetooth højtalere som du kan tage med dig rundt, hvis du også er helt vild med musik. Modellerne som Av-Cables.dk fører på deres hjemmeside er populære og af flere årsager. Dels på grund af lydkvaliteten og designet, men højtalerne er også udstyret med relativt store batterier, så du kan høre masser af musik på fuld skrue. Du finder de billigste Bluetooth højtalere hos Av-Cables.dk på det danske marked og Av-Cables.dk står klar til at prismatche, hvis du finder et bestemt produkt til en bedre pris hos en anden forhandler. Tag din yndlingsmusik med på tur og klik ind på www.av-cables.dk for at se det store udvalg af Bluetooth højtalere.

Køb din elektronik hos Av-Cables.dk til de billigste priser.