Find Google Home og Google Chromecast samt Danalock låsesystem hos Smart.dk i smarte design

Med produkter som Google Home, Google Chromecast og Danalock låsesystemer på hylderne, er danske Smart.dk en fantastisk webshop, som har alt, hvad hjertet begærer, når det drejer sig om smart home-produkter. Læs med her, hvis du vil lære mere om netop de tre ovenstående produkter, eller besøg www.smart.dk allerede nu, hvis det kribler for meget i fingrene.

 
Smart.dk

Google Home og Google Chromecast

Google leverer til stadighed flere smarte design til glade mennesker i hele verden. Og deres geniale produkt, Google Home, er bestemt ingen undtagelse. Som en praktisk, æstetisk og lille fiks sag er Google Home til dig, der netop ønsker at gøre dit liv nemmere og holde dit hjem stilrent. Det er en højtaler, som du via stemmestyring fx kan kontrollere musikken og lyset i dit hjem. Den kan også fortælle dig, hvordan vejret bliver i morgen og meget andet. Teknologien bag er fantastisk – og derfor er den også kommet for at blive. Google Chromecast er endnu et eksempel på et fremragende produkt fra den gigantiske virksomhed, som aldrig lader til at lave andet end perfekte pletskud. Med en Google Chromecast kan du nemlig gøre dit TV smart, så du fx selv kan bestemme, hvornår du vil se dit yndlingsprogram. 

Pålidelige og sikre Danalock låsesystemer

Med Danalock låsesystemer får du ekstra sikkerhed til dig og din familie. Danalock låsesystemer er enormt pålidelige, men skulle uheldet alligevel være ude, så gælder indboforsikringen heldigvis stadig. I og med at der tale om dansk kvalitet og design, er der jo heller ingen grund til at være urolig. Foruden det høje sikkerhedsniveau, så er Danalock låsesystemer også utroligt praktiske, da du kan låse din dør op med din smartphone, ligesom du altid kan se om din dør er låst eller åben – det er især smart, når hele familien er væk på ferie. Så klik ind www.smart.dk og se deres store udvalg af Danalock låsesystemer. Så får du en lås, der er både smart og sikker.