Online forhandler af Google Chromecast, Google Home Mini og Mobvoi TicWatch

Hos Smart.dk kan du gøre din bolig, din hverdag og dit liv smartere. På webshoppen www.smart.dk kan du nemlig købe alverdens intelligente produkter som fx Google Home Mini, Chromecast og Mobvoi TicWatch, som du netop kan læse mere om i det følgende.

 
Smart.dk

Google Chromecast og Google Home Mini

Google Chromecast er en gave til dig, der er træt af at skulle skifte mellem for mange skærme, devices og dimser. Du kan nemlig forbinde dit tv med din nye Chromecast og dermed trådløst overføre indhold til eksempelvis det store tv i stuen, som hele familien kan samles om. Smart.dk forhandler også den populære Google Home Mini, som er en fiks og æstetisk højtaler med Google Assistant, så du – bland meget andet – kan bede den spille din yndlingsmusik via stemmen. Men mulighederne er faktiske uanede, så du kan faktisk få din Google Home Mini til at styre en masse andet. Hos Smart.dk er de eksperter i netop dette, og hvis du skulle have nogle spørgsmål, er de altid glade for at hjælpe med svar og vejledning – uanset om det drejer sig om Google Home Mini, Chromecast eller noget tredje.

Forhandler af Mobvoi TicWatch

Mobvoi TicWatch er et tredje produkt, som synes for godt til at være sandt. Det stilfulde smartur fås i både roseguld, sort og sølv, ligesom du til enhver tid kan skifte remmen ud og gøre uret personligt. Mobvoi TicWatch hjælper dig med at bevare dit gode helbred, da det fx kan overvåge dit hjerte og også har en GPS indbygget. Designet er både behageligt og klassisk, hvilket betyder, at du med et Mobvoi TicWatch opnår et elegant og diskret look, idet uret snarere ligner et klassisk armbåndsur end et højteknologisk og avanceret aggregat. Det er praktisk og pænt, og du kan nemt kombinere det med både hverdags- og festtøj. Så klik ind på www.smart.dk nu og køb dit nye Mobvoi TicWatch.