BOARD GOVERNANCE tilbyder bl.a. et bestyrelseskursus og hjælp til at blive en bedre offentlig bestyrelse

Hvis man er interesseret i bestyrelsesarbejde, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi Board Governance. Her tilbydes der nemlig alt fra et bestyrelseskursus, så man kan forbedre sine egne evner, til hjælp til at blive en bedre offentlig bestyrelse. Man kan læse mere om begge dele ved at besøge hjemmesiden www.board-governance.com.

 
BOARD GOVERNANCE

Effektive online bestyrelseskursus

Hvis man går med en idé om, at man godt kunne tænke sig i fremtiden at varetage en bestyrelsespost, og man godt vil være helt sikker på, at man er så godt som muligt klædt på til den opgave, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi Board Governance. Her tilbydes der blandt andet et bestyrelseskursus, hvor man lærer alt om bestyrelsesarbejde, og man blandt andet får afprøvet, om man har de rette erfaringer, personlighed og forventninger til, hvordan det er at sidde i en bestyrelse. På en bestyrelseskursus bliver man hjulpet til at udvikle sin bestyrelsesidentitet, så man får et sprog, arbejdsmetoder og en personlighed, der matcher hinanden. Hos Board Governance har man tilbudt kurser siden 2001, så de har med andre ord stor erfaring med netop den type af kurser. Man kan blive meget klogere på det hele og booke et bestyrelseskursus allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.board-governance.com.

Offentlig bestyrelse

Hvis man har en virksomhed, hvor man ønsker, at den offentlige bestyrelse skal blive en top performer, så bør man helt sikkert overveje at tage kontakt til Board Governance. Her tilbydes der blandt andet en helt særlig produktpakke, som tager sit afsæt i nogle af de udfordringer, man ofte vil komme til at stå i i en offentlig bestyrelse. Nogle af fordelene ved produktpakken er blandt andet, at man får sat fokus på, hvordan bestyrelsen kan bistå offentlige virksomheder, så de indfrier det fulde potentiale, man bliver oplært i metoder og modeller, der er forskningsforankret og meget, meget mere. Man kan blive meget klogere på, hvad Board Governance kan tilbyde en offentlig bestyrelse ved at besøge hjemmesiden www.board-governance.com.

Hos www.board-governance.com kan man blive meget klogere på, hvordan man forbedrer sit bestyrelsesarbejde.