Catering til konfirmation og bryllup i Østjylland – Tidens Køkken

Når du bestiller catering til bryllup hos Tidens Køkken, får du leveringen med i prisen. Deres kuvertpris er fast uden uforudsete ekstra omkostninger. På tidenskoekken.dk finder du også info om diner transportable til konfirmation i Aarhus og Østjylland.

 
Tidens Køkken

Menu ud af huset til bryllup i Aarhus

Bryllup, livets største fest, skal naturligvis være en perfekt dag. Denne store dag skal tænkes tilbage på med glæde, også når man bliver gamle sammen. Et vigtigt element er maden, og firmaet Tidens Køkken står for catering til bryllup i Aarhus og Østjylland. Det er naturligvis jeres dag, og derfor anbefales det, at I deltager i tæt samspil med Tidens Køkken om at skabe den perfekte menu til bryllup. Der er mulighed for at få retterne til bryllup leveret ud af huset, eller de kan hentes hos Tidens Køkken på dagen. Hvis det ønskes, kan cateringfirmaet også sende tjenere ud og servere maden. Hvis I er interesserede i at afholde brylluppet i Ormslev og Omegns Borgerhus, kan Tidens Køkken tilbyde ekstra services. Læs mere om muligheden for catering til bryllup på tidenskoekken.dk, og start med at planlægge maden til den store dag.

Diner transportable til konfirmation – tidenskoekken.dk

En anden vigtig begivenhed i livet er konfirmationen, som Tidens Køkken også tilbyder mad til. Det er et vigtigt vendepunkt i aldringsprocessen, og en tradition som de fleste går højt op i. Sammen med Tidens Køkken arrangeres en personlig menu til konfirmation i Aarhus og Østjylland. Her er det også muligt at få kokke og tjenere ud til begivenheden og servere. For en ekstra pris står Tidens Køkken også for valg af drikkevarer. Om nogle få måneder er det sæson, og hvis I ikke har planlagt maden til den kommende konfirmation, er Tidens Køkken et valg i Aarhus, der kan anbefales.

Bestil catering til konfirmation og Bryllup på tidenskoekken.dk. Hos Tidens Køkken stræber de efter perfektion til hver eneste begivenhed, hvad end det er bryllup, konfirmation eller noget tredje.