Deltag i åbne kurser på engelsk eller få hjælp til oversættelse og korrektur hos GlobalDenmark

Hos GlobalDenmark er der gode muligheder for at deltage i forskellige kurser, af høj kvalitet. De mange forskellige kurser byder bl.a. på åbne kurser på engelsk, samt oversættelse og korrektur opgaver, som udarbejdes af professionelle.

 
GlobalDenmark

Åbne kurser på engelsk 

Hos GlobalDenmark tilbydes der åbne kurser på engelsk, hvor det engelske sprog kan læres bedre. Engelsk er et internationalt sprog som benyttes i forretningsmæssige sammenhæng verdenen over, og det er derfor vigtigt at kunne navigere sig rundt på engelsk. Lær mere om sproget ved at deltage i de åbne kurser på engelsk, hvor dine sprogfærdigheder vil blive trænet, som giver mere overskuelighed, når der arbejdes med engelsk. De åbne kurser på engelsk hos GlobalDenmark giver bl.a. træning indenfor kommunikation, hvor det engelske sprog trænes ved brug af e-mails, telefonsamtaler og meget andet. Med de åbne kurser på engelsk bliver du udrustet til at påtage nye arbejdsopgaver, hvor at der tages højde for forskellige kulturer. Klik eventuelt ind på www.global-denmark.dk og læs mere om kurserne.

Hjælp til oversættelse og korrektur 

Hos GlobalDenmark tilbydes også hjælp til oversættelse og korrektur opgaver. Oversættelse og korrekturopgaverne bliver udarbejdet af professionelle, som har mere end 15 års erfaring i emnet, så du altid er lovet et flot resultat. Oversættelse og korrekturopgaverne sker i direkte kontakt med en in-house oversætter, der sikrer at din tekst bliver oversat korrekt og ordentligt. Inden opgaven startes, kigges der på tekstens omfang, hvor at skribenten vil vurdere hvad prisen for arbejdet vil være. Derefter vil to medarbejdere gennemgå teksten sammen, for at sikrer den er 100% korrekt, hvor at der ikke findes grammatiske- eller stavefejl. Efter kvalitetssikringen tages der hensyn til eventuel feedback, hvorefter at teksten skal afleveres til kunden. Klik ind på www.global-denmark.dk og læs mere om mulighederne.

Besøg GlobalDenmark allerede i dag, hvis du er på udkig efter at udvide din engelske horisont, eller ønsker hjælp til oversættelsesopgaver.