Den største advokat i Horsens - effektivt, hurtigt & juridisk højt niveau

Læs mere om det mest kompetencerige advokatfirma i Horsens.

 
LRP

Mangler du en advokat i Horsens?

LRP er det største advokatfirma i Horsens, hvilket betyder at du får en advokat i Horsens, som har den nødvendige professionelle tilgang og viden til netop dit problem. Hos LRP får du en advokat i Horsens med mange års erfaring til et bredt spektrum inden for erhvervsretten, ligesom der tilbydes rådgivning til private klienter. Hos LRP er der 64 medarbejdere ansat, hvoraf de 24 er jurister, som alle har specialistviden på deres felt. Advokatfirmaet sørger for at vedligeholde deres ansatte igennem uddannelse og sparring med deres kollegaer. Det er det, som gør LRP til et effektivt og godt advokatfirma.

En af grundene til den høje effektivitet er LRP’s interne sparring, men også inddragelsen af den nyeste teknologi gør, at LRP sikrer dig en rådgivning af højeste klasse. LRP har været advokater i Horsens siden 2000 og det er med de solide rødder i Horsens-området at LRP er grundlagt. Som advokat i Horsens tilbyder LRP en bred vifte af rådgivning inden for erhverv, såsom selskabsret, bestyrelsesarbejde & entrepriseret. Inden for selskabsret rådgiver LRP omkring valget af selskabsform. Hvorvidt det er partnerselskab eller andelsselskab, så vil LRP gerne hjælpe dig med udarbejdelse af de nødvendige dokumenter og/eller stiftelse af selskabet. Det samme gør sig gældende for bestyrelsesarbejde, hvor din advokat i Horsens, LRP, kan sikre dig, at bestyrelsen overholder lovgivningens krav til bogføring og regnskabsførelse.

LRP sikrer at bestyrelsen har en høj tillid udadtil og styrker organisationens signalværdi. Entrepriseret kan også have visse udfordringer. Hos din advokat i Horsens, LRP, hjælper LRP med at sikre, at parternes aftale er korrekt inden for de forskellige regelsæt der er. Fra årsskiftet 18/19 kom et nyt standard regelsæt, som forventes at blive fremherskende, og det adskiller sig væsentligt fra de hidtil anvendte regelsæt, hvortil rådgivning kan være nødvendig. Det kan din advokat i Horsens, LRP, selvfølgelig også rådgive din entreprise med.

Vi håber du vælger LRP som din advokat i Horsens.