Design Thinking workshops og konfigurering af SAP sikkerhedsparametre

Konsulenthuset 2BM leverer forretningsorienterede IT-løsninger til jeres virksomhed. Med stor erfaring inden for SAP og projektledelse, har 2BM udviklet effektive værktøjer, der kan implementeres i SAP, samt løsningsorienterede arbejdsmetoder, der med fordel kan anvendes i forbindelse med produktudvikling. Nedenfor kan I læse mere om 2BM Security Dashboard og Design Thinking workshops.

 
2BM

SAP GDPR sikkerhed

I takt med, at mere og mere foregår digitalt i virksomheder, er det blevet sværere at vurdere en virksomheds sikkerhed. Der er kommet helt nye trusler til, som man skal forholde sig helt anderledes til, og det kan være en smule abstrakt. GDPR-lovgivningen har sat nye krav til hvordan personlige data skal opbevares og her er det vigtigt, at virksomheden har sikret sig godt mod uautoriseret adgang. 2BM Security Dashboard for SAP giver jer et godt overblik med mere end halvtreds forskellige sikkerhedsparametre som I kan sammenligne med de anbefalede parameterværdier og herudfra vurdere eventuelle tiltag for at øge sikkerheden. 2BM Security Dashboard er nemt at anvende og hurtigt at implementere i jeres SAP-system og sikkerheden bliver løbende kontrolleret, således at I altid kan være opdateret. 2BM Security Dashboard er en ideel løsning med lave omkostninger, rig mulighed for tilpasning til jeres SAP-system og stor brugervenlighed. Læs mere om 2BM Security Dashboard og andre IT-løsninger fra 2BM på www.2bm.dk.

Design Thinking facilitering

Idégenerering, udvikling og optimering af nye softwareløsninger, kan tage op til flere måneder og være en yderst omkostningstung proces – både tidsmæssigt og økonomisk. Via Design Thinking workshops, har 2BM formået at reducere tiden og omkostningerne ved udvikling af nye produkter til en enkelt uge. I Design Thinking workshops undersøges behov, krav og udfordringer, der herefter redefineres og ved hjælp af nye værktøjer, en brugercentreret tilgang og et fantastisk samspil mellem mennesker, teknologi og virksomhed, koges hele processen ned til en uges intensivt arbejde med brainstorming, design, analysering og planlægning. Ved at fremstille realistiske prototyper og visuelle modeller, kan I hurtigt forholde jer til projektet, dets udfordringer og dets muligheder og herefter vurdere hvorvidt, I skal foretage store investeringer i projektet. Således er Design Thinking workshops en effektiv, billig og tidsbesparende løsning, når nye projekter skal vurderes, hvor brugeroplevelsen er i højsædet.

Implementering af nye IT-værktøjer, kan skabe værdi og vækst i jeres virksomhed. Læs mere på www.2bm.dk.