Find en billig container bolig eller en rummelig 20 fods container hos DC-Supply

Har I, i forbindelse med et event behov for en særlig form for container bolig, så er DC-Supply et oplagt sted at starte. Her kan I blandt andet finde 20 fods containere til både ophold, transport og lagerplads, så besøg deres site og bliv klogere på hvad de kan gøre for jer.

 
DC-Supply

Billig container bolig

Hos DC-Supply kan du finde en billig container bolig online, og uanset om den skal være udstyret til et midlertidigt ophold med overnatninger eller til noget mere permanent, kan de matche dine behov. På alt fra særlige byggepladser, til events, kan der være brug for midlertidige boliger. Derfor har DC-Supply gjort det muligt at få skræddersyede, praktiske løsninger, så du kan føle dig sikker på at dine ønsker bliver mødt. Boligmangel er et problem for alle landets største byer, og særligt studerende oplever at stå uden bolig. Derfor har de hos den nytænkende forhandler udviklet et smart koncept for billige studieboliger, hvilket du også kan læse mere om på deres site. Har du spørgsmål angående valg af container bolig, kan du altid kontakte deres kundeservice.

Rummelig 20 fods container

Har jeres firma brug for en rentabel transportløsning og skal der være rigelig med plads, kan du hos DC-Supply finde et bredt udvalg af rummelige 20 fods containere. Her tilbydes der både nye og brugte ISO 20 fods containere med CSC-godkendelse, og du har derfor rig mulighed for at finde en løsning, der matcher jeres budget. Vælg blandt andet imellem dobbeltdørs-, sidedørs-, High Cube og open-top modeller, samt kølecontainere og isolerede varianter. Uanset hvilken 20 fods model du er ude efter, kan det betale sig at kigge forbi DC-Supply. Her er de desuden altid glade for at høre fra dig, så skulle du have spørgsmål i forbindelse med deres 20 fods løsninger, skal du endelig ikke tøve med at kontakte dem.