Forkæl medarbejderne med enten rygeskure eller betonbænke fra ZENZO

Hvis du og din virksomhed er på udkig efter betonbænke eller rygeskure, bør I kigge lidt nærmere på ZENZO, som er en virksomhed, der har leveret mange løsninger til virksomheder i Danmark og til det offentlige. Deres store erfaring inden for byrumsinventar, udendørsmøbler og miljøvenlig affaldshåndtering gør dem til stensikkert valg for alle interesserede.

 

 
ZENZO logo

Ly for vinden med rygeskure

Med rygeskure fra ZENZO kan du give dine medarbejdere ly for vinden, når de er ude i rygepausen. De populære rygeskure er af enormt høj kvalitet, ligesom deres store udvalg gør, at der helt sikkert er noget, der matcher jeres behov. De er også nemme at montere, så der behøver ikke nødvendigvis at gå lang tid fra bestilling, til I rent faktisk har jeres rygeskure oppe at stå. ZENZO er som nævnt en yndet leverandør i det offentlige og blandt mange danske virksomheder, så sandsynligheden, for at du allerede er stødt på rygeskure fra den pålidelige virksomhed, er rigtig stor. 

Holdbare betonbænke 

Dekorative og holdbare betonbænke fra ZENZO er også kvalitetsprodukter, som du garanteret – bevidst eller ubevidst – allerede har set ude i bybilledet eller hos en samarbejdspartner. Betonbænke fra ZENZO er som nævnt rigtigt flotte. Det store udvalg kan ses på zenzo.dk, hvor du også kan finde firmaets kontaktoplysninger. For hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring betonbænke, er du nemlig altid velkommen til at skrive dem en mail eller give dem et opkald. De erfarne, dygtige og professionelle medarbejdere er både venlige og respektfulde, og de modtager alle henvendelser med et smil. Mange af ZENZO’s betonbænke indeholder i øvrigt også andre materialer, som for eksempel træ, stål og aluminium. Fællesnævneren er, at I altid kan regne med pålidelige kvalitetsprodukter.

Så kontakt ZENZO allerede i dag, hvis du og din virksomhed er interesseret i billige og robuste rygeskure eller betonbænke i en kvalitet, der siger spar to. Det vil I bestemt ikke fortryde.