Frokostordning med alsidigt udvalg og catering til virksomheder

Hos Frokost+ er der gode muligheder for at få arrangeret en god og sund catering eller frokostordning med et alsidigt udvalg i Århus og omegn. Frokostordninger er med til at skabe et bedre og mere socialt arbejdsmiljø, samt at dine medarbejdere får et sundere og mere energifyldt arbejdsliv.

 
Frokost+

Frokostordning med alsidigt udvalg

Hos Frokost+ tilbydes der frokostordninger, med et spændende udvalg. Frokostordningerne fås med et alsidigt udvalg, hvor der er mulighed for kolde retter såsom tapas, salatbar, diverse brød, suppe og meget andet. Se eventuelt udvalget og mulighederne på frokostplus.dk. Frokostordningerne med det alsidige udvalg er valgt nøje ud fra hvad der bedst kan sammensættes, med de friske og gode råvarer maden bliver lavet på. Frokostordningerne fra Frokost+ har bl.a. de fordele af de udskifter de kedelige madpakker eller de hurtige usunde frokostløsninger mange vælger. En Frokostordning fra Frokost+ der tilbyder et alsidigt udvalg, giver dine medarbejde et sundere og mere energifyldt måltid, der styrker produktivitet og nedsætter stressniveauet

Catering til virksomheder

Hos frokost+ tilbydes der også catering til virksomheder i Østjylland, hvor der bliver leveret friske og gode menuer, der er lavet på de bedste råvarer. Der er fra start af på frokostplus.dk opstillet en række menuforslag til catering til virksomheder, samt at der også er mulighed for selv at sammensætte en række menuer og ønskede retter. Der tilbydes bl.a. som catering gode supper om vinteren eller hjemmelavet koldskål om sommeren, diverse tapas retter, råkostsalater, salatbar, hjemmelavetbrød med smør-selv-pålæg, ost og meget mere. Mulighederne for catering til virksomheder er derfor ret gode, hvis der ønskes mad fra Frokost+, da alt bliver leveret lige til døren og kan afbestilles eller ændres inden for kort varsel.

Så søger du en spændende frokostordning med et alsidigt udvalg eller catering til virksomheder, så er Frokost+ et godt sted at kigge. Udvalget af mad og menuer er stort, og kan sammensættes lige efter behov og økonomi.