Grenreol eller Mezzanin? Tjek sortimentet hos Reol Hansen

Er du på udkig efter lagerinventar til gode priser? Så bør du tage et kig på Reol Hansen, hvor du kan finde reoler og lagerinventar, der er til fordel for dig. På deres hjemmeside kan du finde en grenreol, mezzanin og mange flere produkter. Læs mere herunder eller besøg hjemmesiden på www.reolhansen.dk.

 
Reol Hansen

Køb en grenreol, som ikke fylder for meget

Leder du efter reoler til dit lager, der ikke fylder for meget og samtidig er praktiske? Så kan du hos Reol Hansen finde en grenreol, der opfylder begge kriterier. Dette er det perfekte valg, hvis du skal have en reol, der kan klare høj belastning på daglig basis. Her sikrer du dig en reol af høj kvalitet og til en god pris. Dette er den oplagte mulighed for dig, der også er træt af ting, der ligger og flyder. Med denne kan du nemlig få orden på dit rod og organisere reolen, så du nemt kan finde det, du skal bruge. Klik dig ind på www.reolhansen.dk, hvis du kunne bruge en grenreol til dit lager.

Mezzanin også kendt som indskudt etage – reolhansen.dk

Det er ikke fedt at stå i en situation, hvor ens lager ikke kan rumme alt det, du gerne vil have plads til. Et nybyggeri er altid en mulighed, men dette er både dyrt og tager tid. Derfor kan det være en god ide at tjekke Reol Hansen ud, hvor du kan finde en indskudt etage – også kaldet mezzanin. Denne er smart, hvis du gerne vil have mere plads til en god pris. På den måde kan du undgå, at skulle bygge til med det samme. Den indskudte etage er god, hvis du har højt til loftet på dit lager, da den udnytter loftshøjden, og bruger allerede eksisterende plads. Denne kan klare op til 500 kg/m3, så den kan holde til en del vægt. Derudover kan Reol Hansen tilbyde, at levere og opsætte din mezzanin, så du kan slippe for det store arbejde. Find din mezzanin på www.reolhansen.dk.