Kinaæsker, træbestik og andet til take away designet af Plant2Plast A/S

Overvejer du at skifte til mere miljøvenlig emballage? Tag et kig på virksomheden Plant2Plast A/S og deres brede produktvifte. I denne artikel kan du læse mere om kinaæsker, træbestik og resten af deres udvalg inden for glas, take away emballage og meget mere, som du finder på plant2plast.dk.

 
Plant2Plast A/S

Bestil kinaæsker til varm mad

Uanset om du har en klassisk amerikansk diner eller en typisk grillbar, så skal varm mad serveres i denne rette emballage. Hos Plant2Plast A/S kan du købe kinaæsker til varm mad, som naturligvis også kan benyttes til andet end blot kinesisk mad. Yderligere finder du produkter som låg af genbrugsplast, sukkerrørsfiberbakker, fiberbokse, wok skåle og mange andre typer af produkter, specielt designet til varm take away mad. Deres kinaæsker fås med eller uden hank og i nogle forskellige størrelser. Derved er det muligt at købe modeller hjem til en lille portion, mellem portion og en stor portion, eller hvad du opererer med i dit spisested. Se udvalget af kinaæsker, bakker til pommes frites, burgerbokse, hotdogbakker og meget andet på plant2plast.dk. Alt sammen er designet med fokus på at være miljørigtigt. Kontakt menneskerne bag Plant2Plast A/S, hvis du har unikke forespørgsler til produkter eller vil høre mere om processen.

Træbestik som gafler, skeer eller knive online på plant2plast.dk

Hos Plant2Plast A/S kan du også købe træbestik. Her har du naturligvis også adgang til en del forskellige muligheder. Derfor finder du bl.a. træbestik egnet til pommes frites, rørepinde i træ og lignende produkter som kniv, ske og gaffel. Hos Plant2Plast A/S forhandles FSC certificeret træbestik. I samme kategori kan du også bestille plastbestik af en god kvalitet i forhold til, at det er engangsprodukter. Træbestik eller andre former for engangsbestik skal trodsalt kunne holde til et måltid mad, og hvis de går i stykker ødelægger det helhedsoplevelsen for kunden. Hos Plant2Plast A/S er der lagt ekstra vægt på at skabe et flot design, der går an i mange restaurationsvirksomheder.

Bestil alt fra træbestik til kinaæsker online på plant2plast.dk.