Køb en ny SEAT Arona eller SEAT Ibiza hos Storgaard Biler

Er du på udkig efter en ny bil og bor i Bramming? Så kan du med stor fordel lige klikke ind forbi Storgaard Bilers hjemmeside, storgaardbiler.dk, hvor du nu kan se alle deres bedste udbudte biler og samtidigt give din gamle bil med handlen. Så tag og kig ind forbi, og lad dig inspirere.

 
Storgaard Biler

Rummelig SEAT Arona 

Er du på udkig efter en bil, som skal være både eventyrlysten og rummelig, så er en SEAT Arona uden tvivl det helt rigtige valg for dig. En SEAT Arona er nemlig baseret på den samme MQB AO-platform som en Ibiza, men en SEAT Arona er lige vokset med 99 mm i højden, hvilket givermere loftshøjde både foran og bagi. Den ekstra højde i en SEAT Arona giver en højere køreposition, der dermed giver et bedre overblik over trafikken, samtidigt med at den er markant lettere at stige både ind og ud af. Har du brug for meget bagage, så er det uden tvivl en SEAT Arona, du skal have fat i, da den har en bagagerumskapacitet på hele 400 liter. Når du vælger at investere i en SEAT Arona har du samtidigt også mulighed for at personliggøre den, da den fås i hele 68 forskellige farvekombinationer, på den måde, kan du være sikker på, at få en bil, som ingen på vejen har magen til. Så tag og ring ned til Storgaard Biler allerede nu og bestil en tur!

Den klassiske SEAT Ibiza

Hos Storgaard Biler forhandler de selvfølgelig også klassikeren SEAT Ibiza, der har været på markedet i hele tre årtier, og nu er er den nyeste udgave også til at få. Du kender en SEAT Ibiza på dens ikoniske trekantede LED-forlygter, der sammen med det x-formede frontdesign skaber en flot visuel stabilitet. Når man køber en SEAT Ibiza, får man med 100% sikkerhed en velafbalanceret bil som vil holde i mange år, der samtidigt kommer i et friskt og ungt design med perfekte proportioner. Derudover er en SEAT Ibiza enorm sikker, og den indeholder den nyeste banebrydende teknologi indenfor færdselssikkerhed. Hos Storgaard Biler står de indenfor de produkter de sælger, og derfor har de længe været forhandlere af netop SEAT Ibiza, da der ikke findes bedre biler på markedet, i den klasse. Lyder en SEAT Ibiza som noget for dig, så kan du allerede i dag ringe ned og bestille en prøvetur, hvor du samtidigt kan se på alt det ekstra udstyr, som kan tilkøbes den lækre SEAT Ibiza.