Kragelund Tagrens leverer grundig rens i form af fliserens samt tagrens

Kragelund Tagrens er eksperter i algebehandling og står således klar til at bekæmpe algerne på dine fliser, facader eller tagflader. Nedenfor kan du læse mere om Kragelund Tagrens og deres arbejde inden for tagrens og fliserens.

 

 
Kragelund Tagrens logo

Eksperter i fliserens

Flisebelægning er et godt valg til udendørsarealer. Med fliser får man et fast og solidt underlag og man slipper på samme tid for at skubbe en tung græsslåmaskine på tværs af store græsarealer. En flisebelægning kan man dog ikke lade stå urørt hen efter den er blevet lagt – med tiden vil alger og diverse ukrudt præge belægningen og det kan være noget af et arbejde, at komme disse alger til livs, hvis man ønsker en nydelig og præsentabel flisebelægning. Ønsker du at slippe for et tidskrævende arbejde, der tager på kræfterne, kan du med fordel kontakte Kragelund Tagrens, der er eksperter i fliserens. Med professionelt udstyr, veludviklede metoder og kompetente fliserensere, er du garanteret en grundig rens af dine fliser, der er med til at give et godt førstehåndsindtryk af boligen eller virksomheden. Fliserens udføres hurtigt og du behøver hverken at finde redskaber eller vand frem. Du kan læse mere om Kragelund Tagrens og deres erfaring med fliserens på www.kragelundtagrens.dk.

Tagrens med gode resultater

Udover at være specialister i fliserens, har Kragelund Tagrens også stor erfaring med tagrens. Udover at være til gene for det blotte øje, kan alger på taget også resultere i frostsprængninger, hvilket kan blive dyrt. Forebyg derfor frostsprængninger og et endnu større arbejde med en effektiv tagrens fra Kragelund Tagrens. Kragelund Tagrens har igennem mere end 10 år arbejdet med algebehandling og har således udviklet enormt effektive metoder – metoder, der både er hurtige og giver enormt flotte resultat vel at mærke. Ved at anvende lange lanser, undgår Kragelund Tagrens at skulle bevæge sig i højderne, hvilket både gør arbejdsprocessen hurtigere og markant sikrere. Hos Kragelund Tagrens kan du også indgå en såkaldt serviceaftale. Ved en serviceaftale vil Kragelund Tagrens komme forbi og foretage en algebehandling med jævne mellemrum – det kan både være algebehandling i form af tagrens, fliserens eller facaderens.

Giv nyt liv til dit tag, dine fliser og dine facader og bestil en algebehandling hos Kragelund Tagrens.