Lav en personlig kalender eller A4 softcover fotobog - dinfotobog.dk

Er det tid til at gøre noget mere ud af dine bedste billeder? Lav din egen kalender eller en A4 softcover fotobog. Her byder Dinfotobog ind med en fordelagtig onlineservice til dem, som ønsker at forevige de mest værdifulde billeder - fra polterabend, bryllup, ferie m.m.

 
Dinfotobog

Lav din egen kalender allerede i dag

Lav din egen kalender med billeder. Det er en let fornøjelse hos Dinfotobog, som gør det hele muligt online. Det skal være slut med at tage hen til en dyr fotoforretning i gågaden, hvor man skal sidde og vente og samtidig betale overpris. Når billederne alligevel gemmes digitalt på et memory card, giver det mening også at fremkalde dem online. Hos Dinfotobog er der mange muligheder, som man har med ens billeder. En af dem er at lave en personlig kalender. Fordelen ved netop at gøre ens værdifulde minder fra bryllup, polterabend eller lignende til en kalender er, at man ikke behøver at finde billederne frem for at se dem. Man får lov at beskue dem hver dag, når man sidder med sin appelsinjuice og havregryn om morgenen. Læs mere om muligheden for at skabe en kalender med billeder på dinfotobog.dk.

A4 softcover fotobog - gode priser online

Online via www.dinfotobog.dk er der muligheder for at designe fotobøger. Vælg fx at lave din egen A4 softcover fotobog. Det hele foretages online vha. den software, som er på hjemmesiden. Det er ikke blot en nem løsning. Når man designer en fotobog online, har man også flere muligheder, og man kan selv sidde og lege med det hele. Du kan frit vælge mellem A4 og A5, og du kan købe stående og liggende modeller til stærke priser. Køb en softcover eller hardcover fotobog allerede i dag online hos Dinfotobog.

Klik ind forbi dinfotobog.dk, og gå på opdagelse i de utallige muligheder, der er med dine billeder. Hvad siger du til en flot A4 softcover fotobog, eller hvad med at lave din egen kalender vha. den tilgængelige software på hjemmesiden? Gør noget ekstra ud af dine værdifulde minder, og skab den perfekte gave med affektionsværdi.