Med 2BM kan du slette medarbejderdata i SAP samt nyde deres speciale i værktøjet ERP Business Solution

I en tid hvor tingene synes at gå hurtigere og hurtigere, har det aldrig været vigtigere for virksomheder – heriblandt din – at kunne være agil. Hos 2BM er de udmærket klar over dette, og det også derfor, at de ønsker at klæde dig bedre på til en verden, hvor it i stigende grad er et nøgleord. Læs her om deres ERP Business Solution, og om hvor nemt det kan være at lave en sletning af medarbejderdata i SAP.

 
2BM logo

EU-lov og sletning af medarbejderdata i SAP

Sletning af medarbejderdata i SAP er vigtigt. For med GDPR, som står for General Data Protection Regulation, har dine medarbejdere ret til at få den data, som din virksomhed har på dem, slettet. Der er altså tale om en EU-lov, der trådte i kraft i 2018, som alle danske virksomheder selvfølgelig skal leve op til. 2BM har et værktøj, som de kalder Employee Deletion, og det er netop dette, der kan gøre sletning af medarbejderdata i SAP nemt for dig. Det er tilmed også meget hurtigt og brugervenligt. Sletning af medarbejderdata i SAP har aldrig været mere simpelt, hvilket jo kun er en god ting. For mange virksomheder er ikke dygtige nok til at håndtere dette, så hvorfor ikke vælge 2BM?

Specialister i ERP Business Solution

2BM har et værktøj, der hedder ERP Business Solution, som kan gøre livet langt nemmere for dig, når din virksomhed konstant er under forhold, som fordrer en høj grad af agilitet. ERP er en forkortelse for Enterprise resource planning, og SAP er en af de helt store aktører, når det drejer sig om det. Samtidigt er 2BM landets bedste, når det handler om at arbejde med SAP, som også er en forkortelse – dog fra tysk: Systeme, Anwendungen und Produkte. Med 2BM ERP Business Solution får du altså lutter specialister til at hjælpe dig og din virksomhed med at gøre hverdagen lettere – og jeres virksomhed mere agil. Så kontakt dem allerede i dag og bliv klogere på deres produkter og ydelser – såsom ERP Business Solution. Alternativt kan du læse mere på deres hjemmeside 2bm.dk.