Plant2Plast A/S tilbyder bl.a. et godt udvalg af engangskrus og take away emballage i god kvalitet

Plant2Plast bygger på ambitionen om et katalog af 100% bionedbrydeligt og miljøvenligt take away emballage og engangsartikler. Hvis du ser dig selv som en miljøbevidst kunde, der for eksempel mangler engangskrus til varme sager til din virksomhed, ret da dit blik mod Plant2Plast.

 
Plant2Plast A/S

Smarte engangskrus

Plant2Plast satser stort på fremtiden og tror på, at et miljøvenligt og etisk syn på produktionsmetoder er vejen frem. Deres spændende og brede sortiment af engangsprodukter, omfatter alt fra engangskrus til take away poser. Du finder for eksempel alle typer af engangskrus til din nyopstartede kaffebar, sådan at du kan sælge take away med god samvittighed. Engangskrus og resten af sortimentet produceres i et bredt udvalg af forskellige typer materialer. Primært bruges der enten papir, palmeblade, sukkerrørsfibre eller varianter af plastik, såsom majsstivelse — størstedelen af dem miljøvenlige. Majsstivelse bruges til at fremstille plastikmaterialet PLA, hvoraf navnet Plant2Plast stammer fra. Dette materiale er 100% bionedbrydeligt, og at bruge dette som reference i virksomhedens navn, vidner derfor om de ambitioner, der ligger bag Plant2Plast. 

Take away emballage i god kvalitet

Hvis du på vegne af din nyopstartede forretning er på udkig efter take away emballage til varme sager, har Plant2Plast masser at tilbyde. Der findes både salatskåle, suppe- og isbægre, bakker af forskellige arter og en masse andet. Hvis du stadig ikke kan finde præcis den type af take away emballage du er på udkig efter, fortvivl da ikke! Plant2Plast kan ved hjælp af deres dygtige designafdeling sagtens få din idé om take away emballage realiseret. Du kan få næsten alle dine ønsker opfyldt, og få specialudviklede produkter produceret i stort set alle typer af materialer. Plant2Plast baserer deres virksomhed på grundværdier som troværdighed, ærlighed og loyalitet, og du kan derfor ikke forvente mindre som kunde hos dem. Hos Plant2Plast ved de, at ikke alle kunder er ens, så hvis du vælger et samarbejde med Plant2Plast, bliver der lyttet specifikt til dine behov.

Det kan betale sig at gå på opdagelse i det store sortiment på www.plant2plast.dk, da du med sikkerhed enten bliver inspireret eller finder præcis det produkt du mangler.