Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj tilbyder ansigtsløft og brystløft i trygge omgivelser

Som tiden går kan kroppen have brug for en smule justering, for at kunne holde sine bedste attributter ved lige. Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj står derfor både klar med en hjælpende hånd og dygtige kirurger! Deres liste af mulige indgreb er lang, og indebærer alt fra et forynget udseende ved et ansigtsløft til større volumen omkring barmen ved et brystløft.

 
Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj

Ansigtsløft som mindsker alderstegn

Hvis du er interesseret i at mindske alderstegn, er et ansigtsløft det rette indgreb til dig. Din hud og dets bindevæv vil helt naturligt miste sin elasticitet med alderen, hvilket forårsager slap hud, rynker og ofte løs hud på halsen. Et ansigtsløft går ind og mindsker alle disse alderstegn, der netop får dig til at se ældre ud end du måske er. Når der foretages et ansigtsløft fjernes overflødig hud og eventuelt fedt. Samtidigt bliver bindevæv og muskler strammet op, sådan at ansigtets rynker og furer udglattes, og leder til et ikke bare ungdommeligt, men også sundere udseende.

Brystløft i Århus

Har du skrupler over din barms udseende, findes der også løsninger for dette, såsom et brystløft. Der er mange helt naturlige faktorer, der kan have indflydelse på din barms udseende — amning, vægttab eller generelle alderstegn — alle kan de mindske din barms volumen eller symmetri. Vælger du at få foretaget et brystløft vil du opdage at din barms kvindelige form genskabes, samtidigt med at brystet visuelt får en større volumen. Et brystløft kan sagtens foretages uden en brystforstørrelse, hvis du bare ønsker opstramme en slap barm, men de to kan også kombineres, hvis du ønsker at genskabe en fyldigere barm. Er du interesseret i et brystløft inviteres du først til en vejledende konsultation hos plastikkirurgerne lidt uden for Århus, hvor I til sammen finder den bedste løsning til dig og din unikke barm.

Book en konsultation nu på www.plastikkirurgi-aarhus.dk, hvor du samtidigt kan læse detaljeret omkring dit ønske-indgreb og hvad du kan se frem til.