Professionelt køkkenudstyr – info om køb af dehydrator og sifon

En dehydrator er et alsidigt stykke køkkenredskab, da den kan bruges til at tørre mange forskellige fødevarer. Hvis du er interesseret i at købe avanceret køkkenudstyr til markedets bedste priser, kan siden www.sousvide.dk anbefales. Her finder du også alt inden for sous vide, trykkogere, dry-age skabe og naturligvis sifon (flasker og patroner).

 
SousVide.dk

Tør frugter og urter med en dehydrator

SousVide.dk sælger en række dehydratorer. Disse benyttes fx til at tørre krydderier, så man ender med et produkt a la det, man køber i supermarkedet. Man kan også tørre frugter, og skabe sine egne lille snacks. Knækbrød er en anden oplagt mulighed, og man kan også benytte en dehydrator til at lave beef jerky. Når du benytter en dehydrator, tørrer du væsken ud, men du bevarer stadigvæk de sunde mineraler og vitaminer, som man finder i de forskellige råvarer. En dehydrator er en glimrende gave til en person, som elsker at eksperimentere i køkkenet. På www.sousvide.dk finder du også tilbehør i samme kategori som fx tørreark til dehydrator, hvor du placerer dine råvarer på, når de indsættes i maskinen.

Alt inden for sifon hos SousVide.dk

Et af de mest benyttede avancerede køkkenredskaber i restaurationsbranchen er en sifon. SousVide.dk sælger sifonflasker samt sifonpatroner. Her kan du både vælge mellem fløde og soda. Hvis du elsker at lave mousse, puréer og lignende, så er en sifon et godt køb. Det er naturligvis også praktisk, man kan fremstille flødeskum lige med det samme. På www.sousvide.dk finder du kvalitet fra iSi, som er en førende sifon leverandør. Med dette køkkenredskab er det muligt at putte det sidste touch på et væld af retter. Hvis du elsker at gøre noget ud af præsentationen, bør du på det kraftigste overveje at købe en sifon.

Bestil avanceret køkkenudstyr online hos SousVide.dk. Hjemmesiden er perfekt til kogeglade danskere, hvad end det er i privaten eller til restauranten. Her i artiklen har du kunnet læse om deres udvalg af sifonredskaber og dehydratorer. Se selv det komplette udvalg af professionelle køkkenredskaber på www.sousvide.dk.