Pussers Popcorn skaber gode fester gennem udlejning af popcorn maskiner og af vaffelboder

Pussers Popcorn er den helt rigtige virksomhed at alliere dig med, hvis du gerne vil gøre noget særligt ud af en firmafest, en fødselsdag eller anden særlig begivenhed. Virksomheden har nemlig specialiseret sig i at udleje diverse maskiner, der kan sætte en ekstra prik over i’et. Foruden udlejning af popcorn maskiner tilbyder man blandt andet også udlejning af en vaffelbod. Begge dele vil helt sprede glæde og begejstring til dit event.

 

 
Pussers Popcorn logo

Gode popcorn maskiner til udlejning

Hos Pussers Popcorn tilbyder man udlejning af popcorn maskiner til enhver lejlighed. Den danske virksomhed har god erfaring i branchen, og ved lige præcis hvad der skal til for at gøre jeres fest til noget særligt. Når man bestiller udlejning af popcorn maskiner til ens fest, vil gæsterne næsten med sikkerhed tage godt imod initiativet. Hvem kan trods alt ikke lide popcorn?

Der tilbydes lige nu udlejning af popcorn maskiner i flere forskellige fine design, blandt andet et velkendt retro design, som man især kender fra biografer, og som har sådan en lidt Hollywood-agtig stemning. Skal det være ekstra fornemt, kan man også vælge at bestille den royale popcorn maskine. Den skal ses! Uanset hvilken type udlejning af popcorn maskiner du ender med at vælge, er der tale om en driftssikker maskine der er nem at betjene, og som I vil blive glade for. 

Her udlejes der ydermere en vaffelbod

En anden type udlejning til fester man tilbyder hos www.pusserspopcorn.dk er udlejning af vaffelbod. Vælger man udlejning af vaffelbod til ens fest, så vil der helt sikkert blive taget godt imod den. Ved udlejning af vaffelbod kan op til fyrre personer få dejlige hjemmelavede belgiske vafler, der vil sprede en god og uimodståelig duft omkring festen, ligesom man også kan få sig en kop dejlig økologisk kaffe. Er der penge til det i budgettet, kan udlejning af vaffelbod helt sikkert anbefales til jeres næste fest / event.