Se et udvalg af mange træsorter herunder brænde fra Kalundborg samt fyringsflis

Det er langt fra et særtilfælde, at man får en ekstra god pris på brænde, når man handler hos Den Gamle Brugs - tvært i mod. Skal du derfor have leveret brænde i Kalundborg eller andre områder af Sjælland er forhandleren den helt rigtige at starte med at kigge hos; af flere grunde! Blandt andet har de et ekstra bredt udvalg af forskellige typer brænde, der blandt andet tæller fyringsflis. Herunder kan du læse mere om både butikken og fyringsflis.

 

 

 
Den Gamle Brugs logo

Brænde fra Kalundborg

I takt med at vinteren begynder at nærme sig mere og mere, er det højaktuelt at få købt brænde hjem, så man er velforberedt og kan holde varmen. Hos Den Gamle Brugs har de helt styr på alt der har med levering af brænde at gøre, og kan blandt andet levere brænde til Kalundborg med gratis levering. Én af de absolut bedste ting ved at handle www.dgb-braende.dk må uden tvivl være udvalget. Her behøves man aldrig gå på kompromis, men kan derimod få næsten præcist den type brænde leveret til Kalundborg og omegn man ønsker, uanset om det er fyrringsflis, brændetårn, løst leveret brænde, brændeklodser eller en helt femte type brænde. Du kan du desuden altid vælge imellem mange træsorter, når du bestiller brænde til Kalundborg.

Fyringsflis med høj brændeværdi

Én af de typer brænde du kan vælge hos forhandleren, er fyringsflis. fyringsflis har mange gode fordele, og kan bestemt anbefales, hvis du gerne vil have leveret brænde der både er økonomisk takket være en høj brændeværdi per krone, samtidig med at det er let at arbejde med. Alt fyringsflis du finder i kataloget hos Den Gamle Brugs holder et højt niveau af kvalitet, præcist lige som det gælder resten af de mange forskellige typer brænde forhandleren tilbyder.