Se på alt fra kosttilskud til hunde til kornfri kattemad hos HIKE

Hunde, såvel som katte, skal have foder, der sørger for at de har det godt, får den rette næring, og undgår problemer. Hos www.hike.dk kan du derfor også finde den rette foder til både kat og hund. De har et udvalg af kornfri kattemad og forskellige kosttilskud til hunde, i blandt meget andet til dyrene.

 
HIKE logo

Kosttilskud til hunde kan blandt andet give hunden mere energi

Selvom der er en tydelig forskel på hund og menneske, så kan der stadig være ligheder, en hund kan f.eks. godt have brug for kosttilskud. Hos HIKE har de stor viden om hunde og den foder de skal have, og de har også et udvalg af kosttilskud til hunde. Den rette kosttilskud til hunde kan give hunden et større velvære, øget fokus, samt mere energi. Alle deres produkter er lavet med naturlige råvarer, og det gælder også deres kosttilskud til hunde. Det er vigtigt at din hund får det den skal have, men undgår tilsætningsstoffer, der kan være skadelige for den. Med kosttilskud til hunde fra HIKE, er du sikret netop dette, da de ikke har nogle aromaer, farvestoffer og andet der ikke skal være i hundens mad.

Kornfri kattemad er egnet mod kattens helbred

Katte har også brug for god mad, der holder dem sunde og raske, og som ikke går i maven og ødelægger noget. Hos HIKE har de et udvalg af kornfri kattemad, der undgår korn, majs, ris og andet katten ikke skal have. Kornfri kattemad er lavet med tanke på kattens helbred, og derfor er der heller ingen tilsætningsstoffer i. Det er lavet i naturlige og friske råvarer, som giver katten en skinnende pels, og endnu vigtigere, et godt helbred. Maden indeholder 93 % animalske proteiner, da katten er kødæder. Enhver der har kat, ønsker uden tvivl at den skal være sund og rask, og med kornfri kattemad. HIKE har nemlig kornfri kattemad, der er godt for katten, uanset race og størrelse.