Alt fra Saucony løbesko til elektrolytter til din løbetræning hos Marathon Sport

En del forskellige mærker producerer løbesko, men der er nogle få, som passionerede løbere altid taler højt om. Et af disse er Saucony, som du finder et stort udvalg fra hos Marathon Sport. På webshoppen marathonsport.dk finder du også masser af kosttilskud til løbetræningen som fx elektrolytter, der er nødvendige at indtage, når man løber rigtig langt.

 
Marathon Sport

Saucony løbesko – altid høj kvalitet

Saucony løbesko har en del år på bagen, og Marathon Sport forhandler en bred række af serier fra mærket. Du finder fx Saucony løbesko til trail, konkurrence, overpronation eller som neutral. Konkurrenceskoene plejer at være lette, men med mindre absorption, der gør dem mindre egnede til selve træningen. Trail løbesko er bygget til bedre at kunne fungere væk fra asfalten. Hvis du kommer forbi en af butikkerne, kan du få foretaget en løbestilsanalyse, hvilket kan anbefales. Marathon Sport huser både filialer på Østerbro og Frederiksberg. Der kan du teste, om du har brug for en Saucony løbesko eller en model fra et andet mærke med overpronation eller neutral. Foråret står for døren, og mange danskere er allerede begyndt at løbe udendørs. Hvad end du lige er startet, eller du har løbet over hele vinteren, er Saucony løbesko fra marathonsport.dk et godt valg.

Køb elektrolytter til lange træningspas på marathonsport.dk

Har du styr på elektrolytterne? Under længere træningspas, kan man løbe tør for elektrolytter. Disse er vigtige for at holde væskebalancen og saltbalancen stabil. Elektrolytter er vigtige i signaloverførslen mellem celler, og hvis man løber lavt på dem, nedsættes ens præstation betragteligt. Hvis man er ved at løbe helt tør, begynder det at blive livsfarligt. Elektrolytter indtages af løbere typisk, når der løbes over et par timer. Det kan fx være under det ugentlige ”long run”, eller under selve maratonet. Marathon Sport sælger elektrolytter fra kendte mærker som SiS, SaltStick og Vitargo.

Undgå at gå ned under de lange træningspas. Sørg for, at din krop har tilstrækkeligt med elektrolytter at arbejde med. Marathon Sport sælger også alt inden for løbebeklædning og løbesko på marathonsport.dk eller i butikkerne på Østerbro eller Frederiksberg.