Find alt lige fra Kibri modelbygninger til Märklin skinner hos Hobbykæden

Hos Hobbykæden er der gode muligheder for at handle, hvis man har interesse for modeltog og modeljernbaner. Det brede produktsortiment byder på en masse forskellige lækre produkter, bl.a. Märklin skinner og andet fra Kibri.

 
Hobbykæden

Märklin skinner

Hobbykæden er udbyder af en lang række Märklin skinner, så der kan findes lige det man skal bruge. Udvalget af Märklin skinner byder på et væld af forskellige slags, så der kan sammensættes store og lange modeltogbaner. Märklin skinnerne findes også i mange forskellige størrelser og former, så man kan sammensætte sin helt egen og ønskede togbane. På den måde kan man skabe et lille univers til sine modeltog, hvor de kan fremstå flotte. Hobbykæden er den største forhandler i Danmark af modeltog og modeltogbaner, og du er derfor sikker på at få nogle højkvalitets produkter. Ligeledes har Hobbykæden en fysisk butik i Nørresundby, hvor der også er eget værksted. Læs mere om de mange forskellige Märklin skinner på hobbykaeden.dk eller den fysiske butik.

Kibri modelbygninger

Der tilbydes hos Hobbykæden også et stort udvalg af fede produkter fra Kibri, som findes i høj kvalitet. Produkterne fra Kibri byder på en masse forskellige slags modelbygninger, hvor der bl.a. findes byhuse, patricerhus, Rådhuse, bindingsværk byhuse og meget andet. De mange forskellige model huse, fra Kibri er ideelle til at skabe små model byer, som fx kan sammensættes med de mange forskellige muligheder som tilbydes hos Hobbykæden. Der kan de bruges sammen med de mange forskellige modeltoge, hvor der kan skabes små samfund, som kan nydes dagen lang. Udover bygningerne, tilbydes der også andre Kibri maskiner, som fx containertrucks, kraner, gelaendestaplere og meget andet. Ønsker man at vide mere om de mange forskellige produkter og muligheder, kan man besøge den fysiske butik i Nørresundby eller besøge hobbykaeden.dk.

Besøg Hobbykæden allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye ting til dine modeltog eller modelby.