Køb Big Mouth aroma, og lav din komplet egen e-væske

Dampkongen sælger et massivt udvalg til e-cigaretter, som de godt kan være stolte over. Find fx aroma som det fra Big Mouth på dampkongen.dk, eller bland din helt egen e-væske!

 
Dampkongen

Big Mouth aroma fra USA – populær hos kendere

Hvis din favorit aroma er fra mærket Big Mouth, bør du kigge forbi dampkongen.dk. Her sælges lækre aromaer fra Big Mouth, der især er kendetegnet ved den intense smag, der egner sig godt til hjemmeblandet e-juice. Disse væsker er naturligvis produceret efter høje kvalitetsstandarder i USA og er ideelle til selvblanding. Det er væsentligt at bemærke, at man under ingen omstændigheder må benytte Big Mouth aroma fortyndet. Du finder de klassiske varianter fra Big Mouth som fx Yummi, Retro og Fizzy, men også andre smagstyper online. Dampkongen står klar til at rådgive til valg af aroma, hvis du kontakter dem.

Dampkongen har udstyr til at lave egen e-væske til e-cigaret

Lav selv din e-væske, og få en unik og specialtilpasset oplevelse, når du damper på din e-cigaret. Du finder både base og nikotin hos Dampkongen, hvorved du kan starte med at blande egen e-væske. Det er rart med en specialdesignet smagsoplevelse, når man damper på e-cigaret, og derfor er mange danskere begyndt selv at lave e-væske. Baserne består af kemikalier som glycol og glycerin, hvor Dampkongen har udvalgt baser af en høj kvalitet. Det samme gælder for udvalget af nikotin, der fås i flere intensiteter. Find ligeledes tilbehør til selvblandere til at lave egen e-væske. Hvis du ønsker toppen af poppen til din e-cigaret, så start med at lave egen e-væske, og opnå mærkbare bedre resultater. Dampkongen har alle nødvendige remedier til, at du kan komme godt i gang.

Det er en unik oplevelse, når man først begynder at lave sin egen e-væske. Dampkongen forhandler også andet til e-cigaretter. Køb bl.a. aroma fra Big Mouth, Flavor West og flere brands. Dampere finder det måske bedste udvalg i landet på dampkongen.dk.