Læs i toget på en Kindle Paperwhite 4 eller Fire tablet

Klik ind hos eBookReader.dk, hvis du ikke kan få nok af at læse. Denne webshop har specialiseret sig i unikke læsetablets som fx de kendte modeller fra Amazon. Her tænkes bl.a. på de forskellige Kindle Fire tablets og Kindle Paperwhite 4.

 
eBookReader.dk

Kindle Fire tablets kommer i flere modeller

Kindle Fire er en serie af tablets, som ikke kun er dedikeret til læsning, som så mange af de andre modeller fra producenten Amazon. Hos eBookReader.dk finder du modellerne 7, HD 8 og HD 10. I Fire serien finder man også børneudgaver til modellerne Kindle Fire 7, HD 8 og HD 10. Der er tale om rigtig prisstærke løsninger til dem, der gerne vil have en seriøs tablet, som også kan benyttes til læsning. Man kan fx benytte dem til at se film, checke mails og sociale medier. De kommer med Google Play Store, så man nemt kan hente apps ned fra internettet. Kindle Fire 7 er den billigste model, som kommer med basisfunktioner, men hvor man i den grad får god værdi for ganske få penge. Selv den eksklusive model HD 10 er stadig billig sammenlignet med andre serier og producenter, men stadigvæk kraftig og med avancerede features.

Bestil en Kindle Paperwhite 4 samt udvidet forsikring hos eBookReader.dk

Amazon Kindle er naturligvis mest kendt for deres dedikerede e-bogslæsere. En af de mest roste modeller er Paperwhite 4. Når du bestiller en Kindle Paperwhite 4, får du tusindvis af bøger samlet i et tablet-lignende elektronisk apparat. Det betyder, at du kan tage et helt bibliotek spækket med bøger med på farten. Det flotte E-ink gør, at skærmen føles rar at læse på – ja, nærmest som en ægte bog! Det er den primære grund til at læse på en dedikeret e-bogslæser i forhold til en konventionel tablet som ovenstående modeller fra Fire. Hvis du vil købe en god e-bogslæser, der kommer med de nødvendige features og mere til, så kan Paperwhite 4 anbefales.

Kindle Paperwhite 4 og Fire tablets er populære løsninger fra Amazon, der giver seriøs værdi for pengene. Mens Paperwhite 4 er dedikeret til bøger er den anden mere almen. Spar penge på begge løsninger ved at handle online hos den danske specialist eBookReader.dk.