Alt til haven - fra ny el terrassevarmer til jord og muld

Det er vigtigt med en el terrassevarmer, så man kan få mere ud af sine udearealer, man har brugt så lang tid på at få flotte. Havehobby.dk tilbyder flere typer, og du kan også købe jord, muld og meget andet online på webshoppen.

 
Havehobby.dk

Find en energieffektiv el terrassevarmer online

Få fat på den rette el terrassevarmer efter dine behov hos Havehobby.dk, og til en god pris vel at mærke. Du finder el terrassevarmere med en effekt på 1.000, 1.500 og 2.000 Watt. Vælg mellem infrarøde varmelamper, som er et billigere alternativ end gas. Disse koster omkring 1-4 kroner at benytte i timen. Derfor kan man sagtens strække aftenen ude på altanen eller terrassen, uden at det kan mærkes markant på pengepungen. Havehobby.dk forhandler el terrassevarmere, der er mere miljøvenlige end andre modeller på markedet. Køb både lofthængte og væghængte modeller, samt varianter der kan stilles på bord eller gulv. Når du køber en el terrassevarmer hos Havehobby.dk, så medfølges beslag.

Havehobby.dk sælger flere typer af jord og muld fra GreenBio

I en anden kategori online hos Havehobby.dk finder du deres udvalg af jord og muld bl.a. til økologisk dyrkning. Her forhandles muld og jord fra GreenBio i bigbag, som er 100 % dansk og 100 % naturligt. Hos Havehobby.dk tilbydes bl.a. hækkejord, jord til rododendron, roser og meget andet. Tag et kig på muld og jord fra mærket GreenBio hos havehobby.dk, hvor du i samme kategori finder pallerammer beregnet som plantekasser. Spar penge ved at købe jord og muld i en bigbag på 1.000 liter. Hvis du er i tvivl om, hvilken muld- eller jordtype du skal bruge, så spørg personalet hos Havehobby.dk til råds.

Vælg mellem jord og muld af bedste kvalitet hos Havehobby.dk. Dette er en god webshop at kende til for haveejere i hele landet. Spar også på en miljøvenlig og energirigtig el terrassevarmer, der koster meget mindre at benytte. Gør en god handel på haveartikler online.