Hos Bad og Fliser finder du bl.a. flotte mosaik løsninger og fliser med betonlook

Hos Bad & Fliser kan du give badeværelset et stilfuldt ansigtsløft, uden at du behøver at betale overpris. Uanset din personlige stil, er der rig mulighed for at finde et look der matcher din smag. Tag for eksempel et kig på deres mosaik løsninger og fliser med betonlook, og lad dig inspirere af de elegante designs.

 
Bad og Fliser

Mosaik i forskellige flotte farvekombinationer

Mosaikker oplever i disse tider en renæssance, og vil du også få glæde af de smukke farver og mønstre, går du ikke galt hos Bad & Fliser. Her tilbydes der mosaik løsninger i mange forskellige, spændende farvekombinationer. Uanset om du er ude efter et trendy look eller et mere klassisk udtryk, er dette forhandleren for dig. Mosaik er ikke kun oplagt til badeværelsesvæggen, men kan også bruges som sjov dekoration på sofabordet eller i køkkenet. De tilbyder mosaik fra flere af de bedste fabrikanter i både Italien, Tyrkiet, Spanien og Asien, og udvalget bliver løbende opdateret med nye produkter. Lyder det som noget for dig, så gå på opdagelse i hele udvalget og find en mosaik der passer til din stil.

Fliser med betonlook

Fliser i beton er for dig, der drømmer om et råt, industrielt look, og med Bad & Fliser er du altid i gode hænder. Fliser i betonlook kan give ethvert hjem et urbant og hipt udtryk, og du har naturligvis mange forskellige løsninger at vælge imellem. Fliser i beton er desuden oplagt hvis du ønsker minimal vedligeholdelse og nem rengøring. Hos Bad & Fliser tilbyder de fliser i beton i flere forskellige prisklasser, så uanset om du ønsker en eksklusiv eller billigere løsning, er dette forhandleren for dig. Klik her og tag et kig på hele deres udvalg. Kunne du tænke dig at høre mere om deres fliser i beton, kan du altid kontakte deres kundeservice.