Hos Phønix Tag Materialer kan du blandt andet købe tagpap og en undermembran til dit hjem

Er du på udkig efter en undermembran i forbindelse med en renoveringsopgave og vil du ikke betale overpris, så er Phønix Tag Materialer et oplagt valg. Her er kvaliteten altid i top, uanset om det handler om tagpap eller fugtspærre, så besøg forhandleren og få et godt tilbud.

 
Phønix Tag Materialer logo

Tagpap i allerhøjeste kvalitet

Leder du efter en moderne tagløsning med en rigtig god levetid, er Phønix Tag Materialer udbyderen for dig. Her tilbydes der tagpap i den bedste kvalitet, og uanset dit budget er der god chance for at de har den rette løsning. Tagpap er sammensat af polyesterfilt, granuleret skifer, og bitumen. Derudover giver gummimaterialet SBS tagpappet bedre fleksibilitet, og gør det dermed bedre til at optage bevægelser. Der tilbydes naturligvis flere forskellige tagpap farver, så kunne du tænke dig overpap i sort, lys grå, teglrød, skovgrøn eller hvid, er dette forhandleren for dig. Besøg forhandleren og gå på opdagelse i det store udvalg. Har du spørgsmål i forbindelse med deres tagpap eller andre af deres produkter, er du meget velkommen til at kontakte deres kundeservice.

Køb en ny undermembran som passer til dine behov

Hos Phønix Tag Materialer kan du altid finde en prisvenlig kvalitetsløsning, når du leder efter en passende undermembran. Undermembran benyttes som nederste lag i blandt andet flerlagsdækninger i renoverings- og nydækningsopgaver, hvor det øverste lag svejses på. Skal opgaven udføres under lave temperaturer, er denne undermembran derfor et oplagt valg. Deres undermembran benyttes derudover i forbindelse med renoveringsopgaver, hvor der kan være særlig stor vandbelastning, og så kan det fuldsvejses, punktsvejses og fastgøres mekanisk til underlaget. Lyder det som noget for dig, så gør dig selv en tjeneste og besøg den populære forhandler. Kunne du tænke dig at høre mere om deres undermembran eller vil du vide mere om deres udvalg generelt, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte deres kundeservice.