I Noeola finder du flotte kelimpuder samt kelimtæpper med mulighed for forskellige farver

Hos Noeola er der altid gode muligheder for at shoppe, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter. I det brede sortiment findes en masse forskellige produkter, bl.a. flotte kelimpuder og kelimtæpper, som fås til gode priser.

 

 
Noeola logo

Kelimpuder fremstillet med kvalitet i fokus

Hos Noeola tilbydes et bredt udvalg af flotte kelimpuder, i høj kvalitet. Kelimpuderne er fremstillet i materialer og farver der gør dem meget unikke, med vintage inspiration. Kelimpuderne har til formål at skabe et smukt og unikt boliginteriør, som skal holde mange år frem. Kelimpuderne er fremstillet i gode materialer fra Tyrkiet, der gør hver enkelt pude et kunstværk i sig selv. Udvalget af puder er bredt, og der tilbydes en masse forskellige størrelser, alt efter ønsker og behov. Der findes puder i størrelserne 30x50 cm helt op til 90x90 cm puder. Da kelimpuderne har et meget tidløst design, kan de benyttes i et hvert hjem, hvor de vil give flotte farver til hjemmet. Klik eventuelt ind på noeola.dk og kig igennem udvalget.

Vintage kelimtæpper i unikt design

Hos Noeola tilbydes der også et bredt udvalg af flotte kelimtæpper, i høj kvalitet. Kelimtæpperne udbudt hos Noeola findes i meget unikke og anderledes design, der har taget inspiration i det lidt ældre og vintage. Kelimtæpperne som findes hos Noeola er alle sammen håndplukket I Tyrkiet, hvor materialer og farver på hvert enkelt tæppe er bestemt. Dette gør kelimtæpperne til hver deres kunstværk, med deres unikke farver og materiale sammensætninger. Kelimtæpperne fås i mange forskellige størrelser, alt efter kundens ønsker og behov. Udvalget af tæpper findes både på noeola.dk eller i deres fysiske butik, hvor at tæpper kan findes. Ligeledes er det anbefalet at se tæpperne i butikken før køb, da farverne på skærmen og virkeligheden kan variere. 

Besøg Noeola allerede i dag, hvis du er på udkig efter nogle nye flotte og unikke tæpper. Udvalget er bredt, og der kan helt sikkert findes noget i din smag.