Kæmpe udvalg af skumhynder og møbelstof til din pallesofa

Hos Skumhuset kan du bestille skumgummi til hynder til din pallesofa. Der er også møbelstof, så du kan beklæde dem med flot tekstil. Læs mere her.

 
Skumhuset

Hynder til din pallesofa

Mange vælger at bygge deres egne møbler ud af europaller, og det er smart, fordi det er ekstremt billigt og kan se rigtig flot ud. Det har sådan en genbrugs-/bæredygtig æstetik, som er meget in i disse dage. Hvis du også vil prøve kræfter med at bygge din egen pallesofa, så køb hynder hos Skumhuset, for her sælger de skumgummi efter perfekt mål til pallemøbler. Du køber skumhynderne, og så skal du bare selv beklæde dem. Der er mange forskellige muligheder, og du kan nok finde en løsning, uanset hvordan dit pallemøbel ser ud. De flotte hynder har perfekte mål og skråner i ryggen, så man kommer til at sidde virkelig godt i pallesofaen. Du kan selv beklæde hynderne med lige det stof, som du synes er flottest og på den måde designe din helt egen sofa. Det er en billig og bæredygtig måde at få en flot sofa på.

Møbelstof i forskellige farver og mønstre

Hos Skumhuset kan du også købe møbelstof i mange forskellige varianter i forskellige farver og med flotte mønstre, så du kan beklæde dine skumhynder med det stof, som du selv synes er flottest. Hvis du fx har bygget din egen pallesofa og gerne vil have, at den er blød at sidde i og flot at se på, så bestil skumhynder i perfekte palle-mål, som passer lige til din sofa. Så kan du selv sy hyndebetræk af flot møbelstof, som du kan putte på hynderne og på den måde få en sofa, som ser ud lige som du gerne vil have det. Der er mange muligheder med europaller, og det er en bæredygtig tilgang til indretning, for det er belastende for miljøet at købe nye møbler, da der sælges så mange discount møbler, som ikke er lavet til at holde i mange år og som smides ud og erstattes med nye. Derfor er det fedt, at bygge sine egne møbler, som man selv kan beklæde med møbelstof.