Kelly pendler af mærket Studio Italia Design og de trådløse Marset FollowMe bordlamper hos Lampefeber

Hos Lampefeber finder du FollowMe bordlamper fra Marset samt de anerkendte Kelly pendler fra Studio Italia Design. Kig nærmere på belysning i trendy og høj kvalitet på da.lampefeber.com.

 
Lampefeber

Marset followMe – stilfulde og elegante bordlamper

Den simple og hyggelige Marset FollowMe bordlampe findes til salg hos Lampefeber, og den er perfekt til at stille på natbordet eller skrivebordet, men det smarte ved den er, at man kan tage den med rundt hvor som helst. Den kræver nemlig ikke, at man putter den i stikkontakten, men den kan oplades via USB stik. Derfor kan man fx tage den med sig, hvis man skal ud, når det er mørkt, eller man ikke gider til at tænde lyset i hele huset. Hvis du har den stående på natbordet, kan du tage den i hånden med dig rundt om natten og tilbage igen. Marset FollowMe bordlampen er karakteriseret ved at have et egetræsskaft og en lysdæmper i messing. FollowMe bordlampen af Marset er et minimalistisk stykke kunstværk, der passer godt ind i Skandinaviens designtraditioner. På da.lampefeber.com kan du bestille Marset FollowMe lampen i flere størrelser.

Studio Italia Design Kelly pendler online via da.lampefeber.com

Køb også Kelly pendler af Studio Italia Design, der ligeledes sælges hos Lampefeber. I starten af anno 1950 begyndte Studio Italia Design at skabe moderne belysning i byen Venedig, der har et godt ry inden for boliginteriør. Deres Kelly pendler har et ikonisk laserskåret mønster, som går igen på alle modellerne i serien, men man kan både finde en Kelly pendel af Studio Italia Design som halvkugle eller helkugle. De er også skabt i flere størrelser. Studio Italia Design er kendt for innovativ belysning, hvor der er gjort brug af state-of-the-art teknologi til at skabe moderne, trendy og funktionelle lamper. Deres Kelly pendler er på ingen måde en undtagelse.

Lampefeber fører belysning fra velrenommerede mærker på internationalt plan. Vælg mellem Kelly pendler af Studio Italia Design eller FollowMe bordlamper uden behov for stikkontakt af Marset.