Køb effektive brændestave og 8 mm træpiller med god brændværdi hos Den Gamle Brugs

Hvis man leder efter det rette sted at købe nyt brændsel til sin brændeovn, så kan det helt bestemt anbefales, at man kigger ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig alt fra brændestave til 8 mm træpiller af den bedste kvalitet. Man kan købe med det samme ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

 
Den Gamle Brugs

Brændestave

Hvis man gerne vil kunne tænde op i sin brændeovn på en måde, der også tager hensyn til miljøet, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig brændestave af overskudsprodukter fra produktionen af trægulve på et savværk. Det betyder, at brændestave, der ellers bare ville være gået til spilde, rent faktisk bliver anvendt. Brændestavene, der forhandles hos Den Gamle Brugs, består af bøgetræ, hvilket giver træet en særdeles god brændværdi, hvilket også er skånsomt over for miljøet. Med en god brændværdi skal man nemlig ikke fylde brænde på så ofte for at holde hjemmet varmt. Hos Den Gamle Brugs forhandles brændet naturligvis til en rigtig god pris. Man kan bestille med det samme ved at besøge hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

8 mm træpiller med god brændværdi

Hvis man er på udkig efter brændsel af høj kvalitet til sin brændeovn, så kan det helt bestemt anbefales, at man kigger ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der blandt andet 8 mm træpiller, som har en høj kvalitet og en rigtig god brændværdi. Alle 8 mm træpiller, der forhandles hos Den Gamle Brugs, er desuden presset ved brug af damp i stedet for giftige bindemidler. Det er med til at gøre, at man tager hensyn til miljøet, når man tænder op i sin brændeovn med 8 mm træpiller. Man kan kigge nærmere på udvalget og bestille allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

På hjemmesiden www.dgb-braende.dk forhandles der et bredt udvalg af alt fra brændestave til træpiller.