Skån miljøet og økonomien med en pilleovn eller gaspejs til hjemmet

Hos Himmerlands Pejsecenter er der gode muligheder for at købe pilleovne og gaspejse, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter der både skåner økonomisk og miljøet.

 
Himmerlands Pejsecenter

Pilleovn i flot design

Hos Himmerlands Pejsecenter er der gode muligheder for at finde en god ny pilleovn, fra italienske Caminetti Montegrappa. Pilleovnene er udstyret med gode egenskaber og flotte design, der passer ind i stort set alle hjem, hvor de udbydes i mange forskellige farver og former. Se eventuelt det brede udvalg på himmerlandspejsecenter.dk. En pilleovn fyres op ved hjælp af træpiller, der både skåner miljøet og pengepungen. En pilleovn er udstyret med gode og håndterbare betjeningsmuligheder, der gør dem lette og overskuelige at anvende og håndtere. En pilleovn er bl.a. udstyret med ting som brugervenlige displays, der sikrer en hurtig og nem justering af ovnenes temperaturer, så der altid er givet den ønskede varme i hjemmet.

Gaspejs til ethvert behov

Hos Himmerlands Pejsecenter findes der også et bredt udvalg af gaspejse, som bestemt har fundet sin vej ind i de skandinaviske hjem med deres flotte og enkle design. En gaspejs fra Himmerlands Pejsecenter kan blive skræddersyet til dine behov og ønsker i hjemmet, så mulighederne er næsten uendelige. En gaspejs er hurtig og nem håndterbar, da det kun kræver et enkelt tryk på en fjernbetjening og så vækker man flammer til live. En gaspejs får en af dens mange fordele igennem dens omfangsrige muligheder af glas, hvor de findes med både 1, 2, 3 og 4-sidet glas, så flammerne kan ses fra alle vinkler. Himmerlands Pejsecenter har 27 års erfaring med gaspejse, så du vil kunne blive guidet godt og rigtigt igennem et forløb, hvis der ønskes af blive installeret en ny gaspejs.

Ønskes der en ny pilleovn eller flot gaspejs, så finder du hvad du søger på himmerlandspejsecenter.dk. Udvalget af ovne er stort og alle ovnene tilbydes stort set i alle tænkelige farver, der sikrer dit et stilet look til dit hjem.