Tænd op i brændeovnen med træpiller eller briketter til skarpe priser

Hos Pillemadsen finder du et godt udvalg af træpiller, briketter, strøelse og foder til endnu bedre priser. Den danske virksomhed med adresse lige syd for grænsen, sælger ikke bare deres produkter af høj kvalitet til fornuftige priser, men garanterer også nem bestilling og utrolig god service!

 
Pillemadsen

Træpiller til fornuftige priser

Skal I til at have tændt op for brændeovnen derhjemme? Det store udvalg af billige træpiller hos Pillemadsen har alle specielle kvaliteter og egenskaber, men formår vigtigst af alt at holde dig og din brændeovn varm. Du kan vælge at investere i træpiller på enten 6 eller 8 mm, i forskellige materialer, samt fra dit ynglingsmærke indenfor træpiller — alle til fornuftige priser. Lige gyldigt hvad du vælger, er du dog sikret træpiller af høj kvalitet, som er produceret af 100% rent træ uden nogle tilsætningsstoffer. Med træpiller fra Pillemadsen kan du derfor uden problemer tænde op for både brændeovnen og den hyggelige stemning med god samvittighed.

Miljøvenlige briketter

En anden mulighed når der skal fyres op i brændeovnen er briketter. Briketter kan bruges som et effektivt alternativ til traditionelt brænde, da det både fungerer som en energibesparende og prisvenlig energikilde. Briketter indeholder modsat almindeligt brænde ikke bark, harpiks og knaster, og giver derfor en utroligt jævn og lang afbrænding. Hos Pillemadsen er alle briketter hårdt pressede, hvilket vil sige, at de afgiver varme jævnt og over længere tid. Samtidigt er briketter også typisk CO2 neutrale, og ofte et biprodukt fra træindustrien, hvilket gør dem gode for både miljøet og din samvittighed. Briketter er derfor både en ren, prisvenlig og langtidsholdbar løsning, hvorfor at du hos Pillemadsen har mulighed for nem bestilling og levering til dine specifikke behov.

Dan dig et overblik over både træpiller og briketter på www.pillemadsen.dk, og bestil et parti hjem til butikken i dag!