En eftertragtet frokostordning – firmafrokost til virksomheder i København

Få en frokostordning til din virksomhed hos Madkonceptet. Denne specialist tilbyder firmafrokost i København, hvor der hver dag sørges for at skabe nye og spændende retter fra køkkenet i Ballerup. Læs mere, og bestil online på madkonceptet.dk.

 
Madkonceptet

Godt tilbud på frokostordning til din virksomhed på www.madkonceptet.dk

En frokostordning giver masser af værdi både socialt, men også sundhedsmæssigt. Lækker og nærende mad er sundt for sindet, men selv de bedste retter kan blive ensformige i længden. Derfor sørger Madkonceptet nemlig for, at deres frokostordning er så varieret som muligt. En typisk struktur er pålæg, klassisk tilbehør og hjemmebagt brød, hvor der også serveres dagens varme ret samt en fyldig salat og en grøn salat. Om onsdagen kommer der osteanretning, og om torsdagen er der kage. Madkonceptet gør det også muligt at foretage tilkøb til frokostordningen, hvis der skulle være brug for det. Der kan nævnes muligheder som sandwich, frisk frugt fra torvet og diverse kolonialvarer. Se mere om muligheden for at tilmelde denne frokostordning til din virksomhed i København online på madkonceptet.dk.

Firmafrokost til firmaer bosiddende i København og omegn - Madkonceptet

Inde på www.madkonceptet.dk finder du info om deres firmafrokost, som kokkereres i Ballerup, og leveres til hele København. God firmafrokost er med til at booste moralen på arbejdet, og gode og sunde retter gør det nemmere at komme igennem de sidste og normalt hårdeste eftermiddagstimer. Madkonceptet er ikke en ny spiller. De har masser af erfaringer med firmafrokost i København, hvilket er resulteret i en fleksibel ordning, der passer til kundernes behov. Bestil allerede i dag ved at benytte onlineformularen, du finder via madkonceptet.dk.

Du kan tilmelde din virksomhed til frokostordning fra Madkonceptet. Deres service spænder over hele København, og der leveres retter til vidt forskellige typer af virksomheder. Det er et moderne tiltag, som er kommet for at blive. God firmafrokost er et værdifuldt indslag på arbejdspladsen. På madkonceptet.dk finder du flere detaljer om denne cateringmulighed, men også meget andet inden for diner transportable.