Ebbes Udlejning har bred erfaring indenfor serviceudlejning samt udlejning af telte til festlige begivenheder

Skal du holde en stor sammenkomst i København eller Sydsjælland, men mangler både telt, borde og stole? Så er du kommet det helt rigtige sted hen, for hos Ebbes Udlejning, kan du nemlig finde alt, indenfor udlejning af moderne kvalitetsudstyr til fest. Så tag og gør dig selv en tjeneste og hop ind forbi deres hjemmeside, teltservice.dk, hvor du kan læse meget mere. 

 

 

 
Ebbes Udlejning logo

Serviceudlejning til en bred liste af festlige begivenheder

Hos Ebbes Udlejning kan du få alle tænkelige former for serviceudlejning til store arrangementer i København, Sydsjælland og Lolland-Falster området. De tilbyder bl.a. serviceudlejning af festtelte i alle størrelser, borde, stole, alt i service og duge, om det så er til bryllup, konfirmation eller fødselsdag. En ting er dog altid sikkert, at når du vælger at bruge serviceudlejning fra Ebbes Udlejning, så får du en uforglemmelig fest, hvor alt bare spiller som det skal. Udover deres udbud af klassisk serviceudlejning, tilbyder de også alt indenfor gulv, belysning og varmesystemer, så du dermed kan holde din fest, uden at skulle beregne efter vejret. Om det er snestorm eller skybrud, så kan du altid regne med, at Ebbes Udlejning leverer kvalitets serviceudlejning, så din fest ikke kan blive andet end en stor succes. Så skynd dig at hoppe ind på deres hjemmeside, eller giv dem et kald på telefonen, så I sammen kan aftale nærmere om, hvordan din næste store fest skal afvikles. 

65 års erfaring indenfor udlejning og levering af festtelte

Ebbes Udlejning har mere end 65 års erfaring med udlejning og levering af festtelte og festudstyr mm. til hele København og Sydsjællands området. Så står du i en situation, hvor du skal bruge festtelte, såsom til et bryllup eller en konfirmation, så er det simpelthen det bedste sted, du kan søge mod. Udover at de leverer festtelte til arrangementer, så hjælper de også med planlægning samt gennemførelses af festen: skal der være gulv, køkken eller andet i dine festtelte, så hjælper de med at finde den bedst mulige løsning til dig. Du kan altså være sikker på, at uanset formålet, så rådgiver Ebbes Udlejning, så du i sidste ende får den bedste løsning, når du skal leje festtelte. Udover dette, så kommer de også selv og stiller de lejede festtelte op, og tager dem også ned igen, når dit arrangement er færdigt. Så tag og ring ned forbi Ebbes Udlejning, næste gang du skal bruge festtelte til en fest.