Slushice og softice tilbehør til egen begivenhed

Lav din egen softice og slushice med hjælp fra JK Salg. Hos JK Salg finder du slushice maskiner og softice maskiner, men udvalget byder også på slushice tilbehør lige såvel som softice tilbehør som du kan læse mere om nedenfor.

 
JK Salg

Slushice tilbehør – alt det nødvendige

Slushice er en fantastisk spise, der både er frisk, sød og lækker, og sortimentet hos JK Salg byder på slushice maskiner i mange størrelser, farver og prisklasser, så du kan lave din egen. Udover at føre et stort udvalg af forskellige slushice maskiner, fører JK Salg også tilbehør og reservedele i stor stil. Således finder du alt hvad du skal bruge for, at du kan lave din egen slushice og vedligeholde den, så den holder i mange år frem. JK Salg byder på slushice tilbehør i diverse former for bægere til slushice i plastik og sugerør med små skeer for enden, der gør det nemmere at spise slushice. Herudover finder du også slushice tilbehør i form af slushice koncentrater hos JK Salg. JK Salg har mange forskellige koncentrater i vidt forskellige farver og med lækre smage, der hitter hos børn og voksne. Skulle din slushice maskine gå i stykker, er der ingen grund til bekymring. Blandt udvalget af slushice tilbehør finder du nemlig også gearmotorer, magnetspoler, bundpropper og meget mere – skulle du have udfordringer ved selv at reparere maskinen, står JK Salg også klar til at reparere den for dig.

Bestil softice tilbehør online hos JK Salg

Hos JK Salg er de helt vilde med alle former for is. Derfor byder deres udvalg selvfølgelig ikke kun på slushice maskiner, men også softice maskiner, der kan være til stor glæde på en varm sommerdag. Igen står JK Salg klar til at hjælpe dig med at komme godt i gang, for med deres store udvalg af softice tilbehør, er det uhyre let at komme i gang med at lave din egen softice. Og skulle der opstå problemer som du ikke selv kan løse, tilbyder JK Salg også at hjælpe til. Du finder softice tilbehør i form af bægere, vafler, skeer, softice mix, softice toppings og softice drys. Find selv dit softice tilbehør og klik her på www.jksalg.dk.

Forkæl dig selv og dine nærmeste med lækker og hjemmelavet is.