Fly til Amalfikysten eller bus til Hamborg - ansrejser.dk

Amalfikysten byder på italiensk idyl. Oplev den med Ans Rejser, der også er en specialist i Tyskland. Kom fx på smuttur med bus til Hamborg - www.ansrejser.dk.

 
Ans Rejser

Amalfikysten - otte uforglemmelige dage

Den italienske kyststrækning byder på charmerende byer, bygget i højderne og med autentiske caféer og spisesteder med udsøgt cuisine. Amalfikysten er populær af en grund - alt fra små strande til de historiske bygninger og ruiner. Mange danske vælgere at tage tilbage til Amalfikysten - år efter år. Det er svært at lægge den idylliske stemning bag sig. Turen, som findes på ansrejser.dk, varer otte dage og kommer med udflugt til Capri, byrundtur i Napoli samt tur til Pompei og naturligvis den verdensberømte vulkan - Vesuv. Du får gratis lufthavnsparkering og ophold på skønt hotel med fire stjerner. Der er utallige grunde til at vælge Ans Rejser, hvis du vil til Amalfikysten. Uanset om du tager dertil for pizzaens skyld eller for de charmerende stræder og antikke bygninger, så kommer ferien til at blive fantastisk med dette bureau. Bestil din tur til Amalfikysten allerede i dag på www.ansrejser.dk.

Tag med bus til Hamborg hos Ans Rejser

Ans Rejser arrangerer også en tur med bus til Hamborg. Byen er kendt for velstand og værende den rigeste region i Tyskland. Man fornemmer hurtigt, der er noget anderledes over denne tyske metropol sammenlignet med Berlin, München og andre storbyer i landet. Hamborg er spækket med parker og er en af de grønneste millionbyer. Kanalerne - byens livline - snor sig igennem den centrale del og giver byen karakter. Hamborg kan samtidig prale med at have en af de største havne i Europa og hele verden. Det er måske blot indbildning, men der synes at være et nærmest skandinavisk element over denne millionby, som ligger ca. to timer under grænsen. Ans Rejser arrangerer en bustur, som giver et anderledes indblik i byen. Kom med bus til Hamborg med dansk rejseleder, og bo på fint hotel til en rimelig pris.

Rejs med Ans Rejser på ferie til Amalfikysten, eller tag med bus til Hamborg - www.ansrejser.dk.