Få pæne negle med Semilac gel polish startsæt hos NR Kosmetik

Med deres hyggelige neglesalon i Kolding og en webshop fyldt med fantastiske produkter, som fx Semilac gel polish startsæt, er NR Kosmetik noget for dig, der elsker at gøre noget ud af dine negle. Læs videre her, hvis du vil lære mere om virksomheden eller klik ind på deres webshop, nrkosmetik.dk, hvis du ikke kan vente med at komme i gang.

 
NR Kosmetik

Neglesalon i Kolding

NR Kosmetik åbnede deres neglesalon i Kolding i 2018, som et naturligt næste skridt efter etableringen af deres webshop i 2016. For hvad er mere oplagt end at åbne en salon, når man er så passioneret og dygtig omkring smukke negle? Det stopper imidlertid ikke bare der. For deres neglesalon i Kolding fungerer faktisk også som en butik, så hvis du foretrækker at handle i en fysiske butik frem for online, så kan du også det. Derudover er det ikke kun dine negle, du kan få behandlet. NR Kosmetik laver nemlig også vippebehandlinger. Det søde personale har mange års erfaring i branchen, så du er altid garanteret de bedste råd omkring negle- og skønhedspleje – både når du skriver, ringer og besøger deres neglesalon i Kolding.

Semilac gel polish startsæt

Som en af branchens mest hyldede producenter er det klart, at NR Kosmetik forhandler Semilac gel polish startsæt. Mange tror, at neglelak bare er neglelak, men når du først har prøvet Semilacs gel polish, vil du aldrig nogensinde kunne komme i tvivl igen. Det er nemlig en blanding af UV gel og almindelig neglelak, som gør, at dine negle både bliver smukkere end før, ligesom de bliver stærke og holder i lang tid. Med i et Semilac gel polish startsæt får du bl.a. en lampe og neglefil, og det er altså både rigtig sjovt og nemt at sidde derhjemme og hygge sig med det. Men de professionelle negleteknikere er faktisk også enormt glade for Semilac gel polish startsæt, og med det in mente er der altså ingen grund til at vente længere. Så klik ind på nrkosmetik.dk og køb dit Semilac gel polish startsæt allerede nu.