Læbepomade og ansigtsserum med fundament i stolte traditioner

Badeanstalten producerer eksklusivt ansigtsserum og læbepomade. Gå på opdagelse i det skønneste univers med plejemidler på www.badeanstalten.dk. Der produceres på egen fabrik ved Aalborg og med naturens som inspirationskilde.

 
Badeanstalten

Ansigtsserum med naturens egne ingredienser

Badeanstalten tilbyder fortryllende ansigtsserum af naturens bedste råvarer. Bestil plejende og nærende ansigtsolie fra Badeanstalten webshoppen, der er dit led direkte til denne stolte danske fabriks sæbe og kropspleje. Køb vitaliserende ansigtsserum og ansigtsolie med E-vitamin. Den plejende olie og serum til ansigtet fås i flere udgaver på hjemmesiden med levering i hele landet. Bestil for mere end 499 kroner, og få fri fragt. Badeanstalten ansigtsserum og ansigtsolie er unik, da stolte danske sæbetraditioner kombineres med moderne teknologier. Det betyder, at fabrikken her får det meste ud af de enestående råvarer fra naturen, som der benyttes. Dette betyder luksuriøst ansigtsserum og ansigtsolie, som du kan glæde en veninde med, eller bestille som selvforkælelse. Kig nærmere på wellness udvalget online via www.badeanstalten.dk.

Køb luksuriøs læbepomade fra Badeanstalten

Badeanstalten er også kendt for aromatisk læbepomade og eksklusive salver, du selvfølgelig også frit kan vælge fra på fabrikkens hjemmeside. Det er en sand fornøjelse at smøre læberne med læbepomade fra Badeanstalten. Du finder varianter med lakridsrod, spearmint etc. på badeanstalten.dk, og hvis man kommer til at slikke sig på læberne, gør det ikke spor. Det er kun naturlige ingredienser, der er fundamentet for alle plejeprodukter fra sortimentet. Se den håndlavede læbepomade og de skønne salver online, og bestil hjem til lidt selvforkælelse. Læs mere om læbepomade og salve produkterne online på den brugervenlige hjemmeside, hvor du kan bestille fra med få klik.

Leder du efter læbepomade, ansigtsserum eller salve i naturlig kvalitet? Badeanstalten tilbyder dansk kropspleje med brug af naturens egne ingredienser. Det betyder, at du også finder badesalt, body wash, shower gel og andre skånsomme produkter direkte fra webshoppen af. Køb også ansigtscreme og ansigtsmasker, der bygger på traditioner samt moderne udviklinger og de skønneste ingredienser - alt sammen af højeste kvalitet og produceret i Danmark.