Flotte ure fra Daniel Wellington og danske Christina smykker udbydes hos Guldsmed Østergaard

Om det er ure eller smykker, så finder du altid, lige hvad du søger hos Guldsmed Østergaard i Skive. De har nemlig et af markedets største udvalg af de bedste og mest kendte mærker. Hos dem, kan du med andre ord, altid være sikker på at finde lige det du søger. Så kig ind forbi hjemmesiden, guldsmedoestergaard.dk og læs mere.

 

 
Guldsmed Østergaard logo

Klassiske Daniel Wellington ure

Et af de urmærker du finder hos Guldsmed Østergaard, er det svenske Daniel Wellington, der laver lækre ure til alle lejligheder. Daniel Wellington er kendetegnet ved deres klassiske, stilrene og tidsløse design og Daniel Wellingtons stilrene ure passer dermed til alle typer outfits og kan gå til alle lejligheder. Hos Guldsmed Østergaard finder du et stort og bred udvalg af Daniel Wellington ure, her både til herrer og damer. Du kan ligeledes få Daniel Wellington ure i flere forskellige modeller og størrelser, der dog alle har den flotte klassiske urskive, som mærket er kendt for. Så skal du have skandinavisk design, så kan det kun anbefales at du lige klikker ind forbi Guldsmed Østergaards super flotte udvalg af ure fra Daniel Wellington, og der garanteres, at du finder et, som passer lige til dig og dine præferencer. Du kan finde hele det flotte sortiment på deres hjemmeside, hvor du samtidigt kan læse meget mere om mærket Daniel Wellington. 

Superlækre Christina smykker med ægte sten

Skal du have nyt dansk design, så skal du have Christina smykker. Ideen bag de flotte Christina smykker var udelukkende at designe kvalitetsure belagt med ægte sten, der altid kom til gode priser. Men dette var ikke nok for det danske firma, og de har i dag udvidet sortimentet, så du også finder superlækre smykker, her i både sølv og guld. Konceptet med Christina smykker er det samme som før og alle deres smykker er lavet i den højeste kvalitet, hvor der er kælet for den mindste detalje, og udelukkende brugt de bedste ædelsten. Du finder ikke lækrere smykker end de elegante Christina smykker, og du vil uden tvivl blive enormt glad for dem. Lyder dette som noget for dig, så tag og klik ind forbi hjemmesiden allerede i dag, hvor du kan se hele det store sortiment. Herinde kan du også bestille alle de Christina smykker hjem direkte fra deres webshop.