Bestil spadserestok og sandaler plus hjemmesko fra New Feet hos SeniorSalg.dk

Når man bliver ældre, kommer der flere forhindringer, som mange ikke har tænkt over før de rammes af dem. Det kan være problemer med at holde balancen eller ømme fødder. Hos firmaet SeniorSalg.dk har de taget dine udfordringer på forkant, og tilbyder de bedste varer og produkter til ældre mennesker. Så tag og klik ind på deres hjemmeside, seniorsalg.dk og find hjælp til det du lige står og har brug for.

 
SeniorSalg.dk

En spadserestok er et nyttigt redskab for det ældre segment

En af de ting, som kan blive en udfordring, når man bliver ældre, er at holde balancen og man har ofte brug for noget at støtte sig til. En mulig løsning på dette, er ved at anskaffe sig en spadserestok. Hos SeniorSalg.dk kan du nemt finde en spadserestok, der dækker alle behov. På deres hjemmeside kan du nemt kigge igennem hele deres udvalg af forskellige typer spadserestokke, og dermed overskueligt finde den spadserestok, som passer lige efter dine krav. Der er nogle forskellige forholdsregler, som man skal gå efter, når man skal vælge spadserestok: Den skal ligge godt i hånden, så den dermed giver den helt rigtige støtte samtidig med at den skal have den rigtige højde, så man ikke får ondt i skulderen. Skulle du have spørgsmål vedrørende valg af spadserestok, så tag og klik ind på hjemmesiden, hvor du kan læse meget mere eller ring til SeniorSalg.dk, der altid står klar til at vejlede.

Sko og støvler fra mærket New Feet

Flere ældre oplever problemer med deres fødder, der begynder at gøre mere og mere ondt. Det er der heldigvis en løsning for, for ved at vælge det rigtige fodtøj, vil du opleve en gevaldig forbedring i fødderne. Det danske firma New Feet har i samarbejde med ortopædkirurger, fodterapeuter og ortopædskomagere udviklet fodtøj til ældre i praktiske design til behandling af ømme, følsomme og gigtramte fødder. Hos New Feet kan du tilmed få skotøj, der passer til hele året, for de tilbyder nemlig både sandaler, sko, hjemmesko og støvler, så du kan undgå at have ondt i fødderne på noget tidspunkt. New Feet adskiller sig fra normale sko ved forskellige aspekter såsom optimal støddæmpning, bredere forfod, blødt polstret skind og fugttransporterende og friktionsdæmpende foer. Så undgå ømme fødder, og klik ind på SeniorSalg.dk's hjemmeside og bestil et par New Feet sko allerede i dag.