Stort sortiment af lækker Doce vin og smagfuld Moët champagne hos Skovgaard Vine

Hos Skovgaard Vine kan du finde mange forskellige spændende vine importeret fra hele verden. Læs om Doce og Möet champagne her.

 
Skovgaard Vine

Doce til skarpe priser

Skovgaard Vine sælger mange forskellige super spændende vine, spiritus og bobler, og hvis du skal bruge en solid omgang bobler til årets festlige begivenheder, så er Mural Spumante Reserva Doce et super godt valg. Doce sælges enormt billigt på hjemmesiden, hvor du kan få en kasse med tre flasker for kun 225 kr. Det er næsten for billigt, men lad dig ikke snyde af prisen; Dette er en fantastisk mousserende vin fra Portugal omkring Duoro regionen, og den er lavet efter bedste håndværksmæssige traditioner. Vinen er flaskegæret og derefter lagret i 18 månender. Doce er et super godt valg til sommerens festlige lejligheder, som fx studentergildet eller konfirmationen, da dens friske og frugtagtige smag går rigtig godt til solskin og let grøn mad. Der er mange forskellige spændende vine og bobler til salg på siden, og du kan finde mange forskellige flotte gaveideer på siden, hvor du også kan købe gavekort.

Eksklusiv Moët champagne

Skal du bruge en rigtig god champagne, så er Möet champagne jo ikke til at komme uden om. Det er den gode champagne, og det er virkelig en speciel og uforglemmelig smagsoplevelse at drikke Möet champagne. Den er lavet på den eksklusive kombination af Pinot Meunier, Pinot Noir og Chardonnay, hvilket gør denne flaske helt speciel. Det er nok den mest prestigefyldte champagne i verden, og du vil helt sikkert elske at smage den fantastiske boblende drik. Det er ikke for ingenting, at denne er verdenskendt, for den kan sagtens leve op til sit navn, selvom den er meget omtalt. Hvis du for alvor skal fejre noget, så er det nok den bedste måde at gøre det på. Der er flere forskellige årgange til salg hos skovgaardvine.dk, og du kan nok finde lige den flaske, du skal bruge. Hvis du er på udkig efter elegance med et lille knips ekstravagance, så er Möet champagne den flaske, du leder efter.