Få en oplevelse for livet på lydteknik højskole og musikhøjskole

Hvad enten man er interesseret i det tekniske omkring lyd, eller man vil blive dygtigere til at spille et instrument, så bør man helt bestemt kigge ind forbi Musik og Teaterhøjskolen. Det er nemlig både en lydteknik højskole og en musikhøjskole, hvor man kan blive meget dygtigere. Man kan læse mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.musikogteater.dk.

 
Musik og Teaterhøjskolen

Lydteknik højskole 

Hvis man går meget op i det tekniske, når det kommer til lyd, og man gerne vil dygtiggøre sig yderligere, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi Musik og Teaterhøjskolen. Det er nemlig også en lydteknik højskole, hvor man vil blive undervist i alt fra mixerens opbygning og effekter til mikrofoner, alt omkring live-lyd og meget, meget mere. På lydteknik højskolen bliver man undervist af dygtige og erfarne folk, som ved, hvad de taler om, og man får undervejs i sit ophold på lydteknik højskolen mulighed for at arbejde i studie på egne projekter, og man vil arbejde som tekniker til skolens forskellige koncerter og på turnéer rundt om i landet. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi Musik og Teaterhøjskolen på hjemmesiden www.musikogteater.dk.

Musikhøjskole

Spiller man et instrument, eller er man glad for at synge, og vil man gerne blive endnu bedre, så er det helt sikkert Musik og Teaterhøjskolen, man skal kigge nærmere på. Det er nemlig en musikhøjskole, hvor man har mulighed for at modtage undervisning i alt fra sammenspil og komposition til rytmetræning, musikteori og mange, mange andre ting. På musikhøjskolen vil man modtage undervisning fra forskellige specialister, så man helt sikkert vil opleve, at man bliver dygtigere undervejs i opholdet. Man kan læse meget mere om musikhøjskolen ved at kigge ind forbi Musik og Teaterhøjskolen på hjemmesiden www.musikogteater.dk.

Hos www.musikogteater.dk kan man blive undervist i alt fra lydteknik til musikteori og mange andre fag.