Musik og Teaterhøjskolen er en super god sang højskole - Højskole med elektronisk musik linjefag

Er du klar på udfordringer, uvurderlige erfaringer og et væld af spændende oplevelser? Så bør du ikke snyde dig selv for et ophold på Musik og Teaterhøjskolen. På en sang højskole med elektronisk musik linjefag kan du prøve kræfter med den nyeste teknologi indenfor både musikindspilning, live optrædener og meget mere. Besøg siden og læs nærmere om hvad der venter dig.

 
Musik og Teaterhøjskolen

Sang højskole

Tør du at skubbe til dine grænser og brænder du for sangkunsten, så venter dig der et utal af uforglemmelige oplevelser og dyrebar erfaring på sang højskole. På sang højskole får du indgående kendskab til alle de essentielle tekniske øvelser og du har mulighed for at udvikle din stemme og finde din personlige sound. Sang højskole kombinerer det seriøse med det sjove og legende, og du vil blive udrustet til både indspilning og liveoptræden. Med dygtige og imødekommende lærere, kan du få styr på teknikken og udfordre dig selv sammen med en masse ligesindede studiekammerater. Sang højskole byder på mange forskellige forløb, lige fra koncerter og turneer, til hørelære og improvisation. Udforsk dig selv med et ophold på sang højskole.

Højskole med elektronisk musik linjefag

Kunne du tænke dig at få mere ud af dine talenter indenfor elektronisk musik, er linjefaget på Musik og Teaterhøjskolen lige noget for dig. Med deres elektronisk musik linjefag får du adgang til det nyeste udstyr og du vil hurtigt blive en betydeligt bedre musiker. Vælger du højskole med elektronisk musik linjefag, vil du kunne danne et erfaringsmæssigt fundament for din videre rejse i musikkens verden. Fra sampling, synthesizers og produktion, til indspilning, mixing og live performance. Uanset hvor meget erfaring du har indenfor elektronisk musik, er linjefaget på højskolen lige noget for dig. Læs mere om hvad du kan forvente af et forløb på en højskole med elektronisk musik linjefag.