Få græsæg med gule blommer med et hønsehus på hjul fra Haugaarden

Har du brug for et hønsehus på hjul til dine økologiske høns? Så bør du helt sikkert se nærmere på det mobile hønsehus fra Haugaarden, der altid kan flyttes derhen, hvor græsset er grønnest. Dermed får du glade høns og dejlige græsæg med gule blommer.

 
Haugaarden

Glade økologiske høns giver eftertragtede græsæg med gule blommer

Hvis du er fan af dyrevelfærd og gule blommer i dit æg, så bør du læse med her, hvor du kan blive klogere på produktion af såkaldte græsæg. Æggene hedder sådan fordi de kommer fra høns, der bor i et mobilt hønsehus, hvor de altid har adgang til grønt græs. Fordi hønsehuset er mobilt, har du muligheden for at flytte huset rundt mellem dine græsmarker, alt efter hvordan det passer med sæsonen eller fra år til år. Derfor er det mobile hønsehus også oplagt for dig, der også har en bær- eller frugtplantage, da du på den måde får fuldt udbytte af dine arealer året rundt. Her kan dine økologiske og fritgående høns boltre sig og få dækket alle deres naturlige behov, der udover friskt, grønt græs indebærer at spise insekter. Alt dette er med til at give flotte, gule blommer i dine græsæg, som er eftertragtede af både kokke og restauranter. Det er desuden oplagt at sælge æggene direkte til forbrugeren, der gerne kører langt for friske og flotte græsæg. Har du en gårdbutik, eller driver du stalddørssalg, bør du derfor helt sikkert overveje denne type ægproduktion. Du kan læse mere om de mobile hønsehuse nedenfor eller på haugaarden.dk. 

Et hønsehus på hjul med plads til 300 økologiske høns fra www.haugaarden.dk

Det innovative hønsehus på hjul, Haugaard 300, er både opfundet og udviklet af Flemming Haugaard, der selv har en stor erfaring med ægproduktion og opdræt af høns. Derfor ved han også, at selv de mindste detaljer kan have betydning for hønsenes trivsel og dermed på mængden og kvaliteten af de æg, der bliver lagt. De fleste hønseejere ved at høns lægger flest æg, når de har det godt, og derfor er indretningen af et hønsehus på hjul fra Haugaarden nøje overvejet. Et Haugaard 300 hønsehus har plads til hele 300 økologiske høns, der både kan spise, drikke, sove, lægge æg og støvbade inde i hønsehuset. Hvis der i perioder ikke er adgang til frisk græs ude, for eksempel hvis der ligger sne, kan hønsene derfor også uden problemer få alle deres behov dækket inde i huset. De har oven i købet adgang til en veranda med frisk luft og dagslys i perioder, hvor det kan være nødvendigt at holde dem inde. Hvis du er på udkig efter et innovativt hønsehus, der er udviklet til det danske marked og lever op til både miljøkrav og økologiregler, bør du helt sikkert besøge www.haugaarden.dk.