Kontor

 
22-07-2022
Headset

Plantronics headset til erhvervsbrug forhandles hos headset.dk

Det er utroligt vigtigt, at du har de helt rigtige headsets på kontoret, så både du og dine medarbejdere får den bedste lyd. Hos headset.dk kan du finde fantastiske headset til erhvervsbrug, der giver god lyd. De har blandt andet Jabra og Plantronicsheadset, iblandt andre gode og effektive mærker.

Læs mere

29-05-2021
Edelmann Kontorservice

Kom godt igennem travle perioder med telefonpasning eller en telesekretær fra Edelmann Kontorservice

Med hele 5 stjerner er www.edelmann-kontorservice.dkdet rette valg for dig, der har brug for en ekstra hjælpende hånd på kontoret og med kundeservicen i virksomheden. Edelmann Kontorservice tilbyder en lang række forskellige services, som kan hjælpe dig med at få mere tid på hænderne samt at servicere dine kunder bedst muligt. Tjek selv ydelser, såsom telefonpasning og kalenderbooking samt telesekretær og -receptionist ud i dag.

Læs mere

27-02-2021
Advokatfirmaet Flemming Jensen

Advokatfirmaet Flemming Jensen rådgiver dig inden for fx personskadeerstatning

Mangler du professionel hjælp til at håndtere personskadeerstatning? Advokatfirmaet Flemming Jensen hjælper dig med dette, og rådgiver dig ligeså inden for en lang række relevante erhvervsretlige områder.

Læs mere

16-12-2020
Frokost+

Bestil frokostordning som portionsanretninger eller buffet, og vælg ekstra forplejning inkl. kagordning og sandwich

For mange firma giver en frokostordning god mening. Frokost+ har gjort sig selv populære i Aarhus ved først og fremmest at have fokus på gode ingredienser og samtidig tilbyde variation og nye tiltag, der afspejler tidsånden. Et eksempel er portionsanretning, som kan fås i stedet for frokostbuffet. I disse tider er portionsanrettet mad sund fornuft. Ekstra forplejning som en kageordning eller smørrebrød er også noget, de kan hjælpe med på frokostplus.dk.

Læs mere

13-09-2020
Hammer Hansen A/S

Find alt lige fra kontorstole til bølgepap hos Hammer Hansen A/S

Hammer Hansen A/S er stødt og roligt ved at blive mange danske virksomheders foretrukne sted at shoppe, når der skal købes nyt bølgepap, boblefolie og andre typer emballage i samme dur, nye kontorstole til kontoret, eller måske nye laserpatroner til én af printerne. Uanset hvilken type kontorartikler man mangler, kan man nemlig trygt stole på at forhandleren har et væld af gode produkter på lager, og næsten med sikkerhed også den type du søger. Læs mere herunder.

Læs mere

17-07-2020
FOCUS Moduler A/S

Bestil kontormoduler og mandskabsvogne hos FOCUS Moduler A/S

FOCUS Moduler A/S er den førende specialist i DK til dem, som har brug for kontormoduler og skurvogne. Ønsker du at leje en mandskabsvogn, eller er du interesseret i køb af et modulhus til kolonihaven? På focusmoduler.dk finder du et utal af muligheder fra en virksomhed med 30 år på bagen. Der tilbydes også nye og brugte løsninger i forbindelse med toiletvogne og forskellige containere. Udvalget står nøjere beskrevet online, men du skal vide, at der også tilbydes skræddersyede løsninger fra denne ekspert.

Læs mere

08-06-2020
BOARD OFFICE

Læs om bestyrelsesarbejde og bestyrelsesportal

Er du interesseret i at finde en digital løsning der gør det nemmere for dig at holde overblik over dine bestyrelsesposter, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.board-office.dk hvor BOARD OFFICE™ giver dig indblik i deres super smarte bestyrelsesportal, der organiserer bestyrelsesarbejde.

Læs mere

12-04-2020
Edelmann Kontorservice

Edelmann Kontorservice - Telefonpasning ved overflow af telefonerne

Hos Edelmann Kontorservice er der altid gode muligheder for at få professionel hjælp, til at passe telefonen i din virksomhed. Der tilbydes bl.a. service som telepasning, samt hjælp til når der er overflow af telefonerne.

Læs mere

19-11-2019
Remmerprint.dk

Visitkort og plakater - Stort udvalg hos Remmerprint.dk

Bestil tryksager direkte online, hvor du blot kan uploade et billede ved bestillingen. Inde på www.remmerprint.dk finder du alt fra plakater og visitkort til musemåtter og omslagsmapper.

Læs mere

25-05-2019

Effektivt bankafstemningssystem via nettet

Bankafstemning behøver ikke at være besværligt. Det er knap så svært at få styr på sagerne, når du benytter det bankafstemningssystem, der kendes som Balance4u.

Læs mere

22-02-2019
Madkonceptet

En eftertragtet frokostordning – firmafrokost til virksomheder i København

Få en frokostordning til din virksomhed hos Madkonceptet. Denne specialist tilbyder firmafrokost i København, hvor der hver dag sørges for at skabe nye og spændende retter fra køkkenet i Ballerup. Læs mere, og bestil online på madkonceptet.dk.

Læs mere

30-12-2018
billigEmballage

Gaveindpakning, følgeseddellommer og lignende produkter hos BilligEmballage

Hos BilligEmballage kan du finde forskellig emballage til gode priser. Se bl.a. på gaveindpakning og følgeseddellommer på hjemmesiden.

Læs mere

08-12-2018
aaren.dk

Grundig erhvervsrengøring og vinduespolering

Uanset om I har brug for erhvervsrengøring, vinduespolering, insektbekæmpelse eller noget fjerde, kan I hos Anders Andersens Rengøring altid få et godt tilbud. Her sætter de en ære i tilfredse kunder og et veludført stykke arbejde, så tag et kig på jeres muligheder allerede i dag.

 

Læs mere

19-11-2016
BORESKO

Cube Design kontormøbler samt computertasker med rem og Lanab kontormøbler

BORESKO tilbyder moderne kontorartikler med forsyning rundt i hele landet. Det er artikler af høj kvalitet, og derfor kan du blandt andet købe Cube Design og Lanab kontormøbler.

Læs mere

08-04-2016
Boresko

De helt rigtige kontorartikler til dit erhverv

Vil du vide mere om kontorindretning og står du og mangler de helt rigtige kontorartikler til erhverv, så klik dig ind på www.boresko.dk og se Boreskos store udvalg af kvalitetskontorartikler.

Læs mere

13-03-2016

Sortiment af flipovers til et hvert slags brug

Står du og skal bruge flipovers til din virksomhed eller til det private hjem, så har kontorlinien.dk et kæmpe udvalg af flipovers.

Læs mere

13-03-2016

Webshop med konferencestole, kontorstole etc.

Skal du have fat i brugte kontormøbler, er JK Office butikken for dig. Du kan købe et stort sortiment af brugte kontormøbler hos JK Office, blandt borde, stole, skabe og reoler. Uanset om du kigger efter nye eller brugte kontormøbler hos JK Office, kan du finde dette.

Læs mere

13-03-2016

Begynd jagten på det nye job online

Find det perfekte job og kravl op af karrierestigen med hjælp fra Randstad Professionals, der har et stort netværk af virksomheder at trække på, så man kan komme i betragtning til stillinger inden for IT og Engineering.

Læs mere

13-03-2016

Alt i printere og papirvarer

Hos papirogblaek.dk finder du alt i papirvarer. Der er næsten alle papirtyper i alskens størrelser at finde, og papir til alle behov. Du finder også et varieret udvalg af printere i højeste kvalitet.

Læs mere

08-03-2016

Professionelt udvalg af whiteboard tavler

Når man skal have noget professionelt og godt udstyr til mødelokaler eller undervisningslokaler, skal man besøge webshoppen Tavlecentret. Her hjælper de både offentlige og private organisationer med at skabe kreative rum.

Læs mere

07-03-2016

Softwareløsninger til firmaet

Find løsningerne til virksomheden online på hjemmesiden, som MW data har. MW data er en Microsoft Dynamics AX partner.

Læs mere

07-03-2016

Firma med effektive ERP-system løsninger

MW data er en professionel virksomhed, der har specialiseret sig inden for ERP-løsninger. Har du brug for at få tjekket dine forretningsprocesser i gennem og forhåbentlig optimeret, så kontakt MW data og hør nærmere om deres ERP-løsninger.

Læs mere

07-03-2016

Firma med ERP løsninger til forskellige erhvervsgrupper

Skab overblik i virksomheden med en ERP-løsning udviklet i samarbejde med de dygtige konsulenter hos danske MW Data, der har mange års praktisk erfaring på området og inden for forskellige erhvervsgrupper.

Læs mere

07-03-2016

Forskellige hosting løsninger

Få en sikker, fleksibel og stabil IT-drift med en af Front-datas sublime hosted løsninger. Sikker IT-drift til store besparelser, er hvad man får med www.frontdata.dk.

Læs mere

07-03-2016

Billigt udvalg af whiteboardtavler

Kontorlinien.dk kan tilbyde dig en masse gode kontorartikler til yderst billige priser. Deres store udvalg gør, at du altid kan finde det du skal bruge, og den billige pris gør, at du altid har råd til at købe det du har brug for. Klikker du ind på Kontorlinien.dk vil du blandt andet finde en masse billige whiteboardtavler i god kvalitet.

Læs mere

07-03-2016

Whiteboard tavler fra anerkendte mærker

Leder man efter et stort udvalg af kontorudstyr og kontorartikler, kan man være sikker på ikke at gå forgæves, når man kigger ind på hjemmesiden Kontorlinien.dk.

Læs mere

07-03-2016

Skriveartikler, møbler og inventar til kontor

Handl ind til kontoret online hos NemPapir, der kan tilbyde nogle af markedets absolut bedste priser på blandt andet møbler og inventar samt skriveartikler til det moderne kontor.

Læs mere

07-03-2016

Søg jobs i Aarhus med online bureau

Se de ledige stillinger hos Randstad. De har bl.a. stillinger i Aarhus på deres site.

Læs mere

06-11-2015
Resultatskaberen

Rådgivning og uddannelse i salg

Få mere ud af den tid du investerer i dit arbejde, med rådgivning, kurser og uddannelse indenfor salg, på resultatskaber.dk. Resultatskaber.dk har stor erfaring i at rådgive og coache i hvad der er værd at vide om salgsbranchen, så hvis din virksomhed drømmer om at optimere sine resultater og få en mere fyldestgørende arbejdsrutine, så kan det sagtens betale sig at aflægge resultatskaber.dk et besøg, og se hvordan de kan hjælpe dig med at blive en bedre sælger. Læs mere om salgskurser, salgstræning og salgsuddannelser, på resultatskaber.dk.

Læs mere

26-10-2015
Nordic Ink

Høj kvalitets lasertoner og fotopapir

Hos Nordic-Ink.dk har de udelukkende printere og tilbehør til printere som blæk og reservedele, og derfor vil deres udvalg vokse, med de nye produkter der kommer på markedet.
Hvis du skal bruge fotopapir, kan du finde det hos www.nordic-ink.dk.

Læs mere

20-09-2015
Nordic-Ink.PNG

Fabriksnye og kompatible Brother blækpatroner

Få din printer op i gear igen med fabriksnye Brother blækpatroner, så den kan komme på arbejde igen. Besøg Nordic-Ink.dk her på www.nordic-ink.dk og se deres brede udvalg af fabriksnye Brother blækpatroner.

Læs mere

13-09-2015
jkoffice.jpg

Reoler og skabe samt tilbehør til kontormøbler

Skal de nuværende kontormøbler shines op, kan du hos jkOffice gøre en god handel inden for tilbehør til kontormøbler. Hos jkOffice kan du ydermere finde et stort udvalg af nye kontormøbler og kontorartikler, herunder mange varianter af reoler og skabe i god kvalitet.

Læs mere

09-07-2015
jkOffice

Nye kontormøbler til lave priser

Er du den type person der trænger til noget helt nyt, når du handler møbler til kontoret?

Læs mere

05-06-2015
Sundsnack

Mange måder at forkæle dine ansatte sundt på

Alle ved at glade medarbejdere er bedre medarbejdere, og på sundsnack.dk bliver det meget lettere at holde arbejdsmoralen oppe, i netop din virksomhed. Her finder du nemlig et bredt udvalg af muligheder, for at holde en sund tone på arbejdspladsen, med firmakaffe, frugtordninger og andre lækkerier til frokoststuen. Se hvordan du kan få frisk økologisk frugt leveret direkte til din virksomhed, på sundsnack.dk, hvor du kan få stillet den lille sult med det samme.

Læs mere

19-05-2015
jkoffice.jpg

Hæve/sænkeborde i super kvalitet

Hvis du er på udkig efter et godt sted at købe brugt el hæve/sænkeborde borde online, så er JK Office altid et første sted man skal kigge. Her finder man nemlig et stort og spændende udvalg, og altid stærke priser.

Læs mere

08-05-2015

Lasertoner til DIN printer

Dette en online shop, hvor du finder printere og printertilbehør til yderst favorable priser.

Læs mere

20-04-2015
jkoffice.jpg

Bredt udvalg af hæve sænke borde ved JkOffice

Hos den online forhandler her på siden, findes et stort og bredt sortiment af forskellige møbler til kontorer, der dækker dit behov og dine ønsker for den bedste arbejdsplads.

Læs mere

15-04-2015

Integration med Sana commerce og Episerver

Har dit firma brug for et frisk pust og måske en smule hjælpe til håndtering af data, så kunne det måske friste med et Perfion PIM system. Dette er en nødvendighed for ethvert seriøst firma nu om dage og inkluderer både integration med Episerver samt integration med Sana commerce.

Læs mere

09-04-2015
jkoffice

Alt til kontoret

Her hos forhandleren findes et bredt og varieret udvalg af mange forskellige møbler til kontorer i den bedste kvalitet til de bedste priser.

Læs mere

16-03-2015

Stort udvalg af sorteringsmapper

Når man skal handle nu om dage, er det så smart, at man kan gøre det over internettet. For eksempel kan man nu handle alle sine kontorartikler over internettet på boresko.dk, hvor man finder et stort udvalg af stort set alt, hvad hjertet kunne begære.

Læs mere

11-02-2015

Det bedste inden for kontorartikler

Har dit kontor brug for en hjælpende hånd? Besøg Remmer.dk på deres online netbutik, her kan du finde alt inden for kontorartikler.

Læs mere

14-01-2015

Firma med alt i afstemningssystemer

Balance4u hjælper alle typer kunder med at få et bedre system til virksomheden som sikre en nemmere og bedre daglig afstemning samt ro i økonomien.

Læs mere

12-11-2014

Få en ergonomisk arbejdsplads

Redoffice tilbyder alt til kontorer. Besøg hjemmesiden og læs om ergonomisk arbejdsplads, fremtidens kontor og meget mere.

Læs mere

03-11-2014

Webshop med alt i kontorartikler

Der er ekstra meget i kontorartikler. Find frem til løse af slagsen online hos Remmer.

Læs mere

18-08-2014
littlem.dk logo.png

Alt i Brother printerpatroner

Ink-house er stedet du finder dine blækpatroner. Her fører man en lang række af patroner til Brother printere og mange andre, med en overskuelig oversigt, så du nemt kan finde de patroner som passer til din printer.

Læs mere

18-08-2014

Løsning med fakturagodkendelse via webklient

Bestil jeres MW Invoice Workflow system i dag og få nem adgang til fakturagodkendelse igennem webklienter.

Læs mere

05-08-2014
Frugt.dk firmafrugt.jpg

Tavler og whiteboards i mange designs

Vælg altid imellem en del i whiteboards, som kommer i flere designs. Der er også samlet et forskelligartet udvalg af tavler hos Tavlecentret.

Læs mere

04-08-2014

Forhandler med alt i kontormaskiner og kontorpapir

Det er vigtigt at der er orden på kontoret. Det kan Remmer hjælpe dig med. På www.remmer.dk finder du deres store og brede udvalg af forskellige kontorprodukter. Remmer har alt hvad du skal bruge, for at optimere dine kontor forhold. Læs mere på www.remmer.dk.

Læs mere

25-06-2014

Udvalg af Brother og Epson blækpatroner

Der er f.eks. Epson blækpatroner til salg. Du kan også købe Brother blækpatroner hos ibob.dk.

Læs mere

23-06-2014

Stærkt udvalg af blækpatroner til Epson og Brother printere

Discountpriser.dk leverer blækpatroner til alle de store mærker af printere. Du kan forvente en høj kvalitet til lave priser, hvis du køber dine blækpatroner hos Discountpriser.dk. På hjemmesiden kan du se et stort udvalg af blækpatroner.

Læs mere